När det gäller ponnyer..

/ Levling
Idag fick jag reda på en mycket bra, men chockerande sak av Iza.. Jag har alltid hört, både på denna och andra servern, att ponnys är mycket sega och dubbelt så trögare att levla. Jag har för mig att Rännan sålt sin en ponny i level 15, och att alla bara: "Varför gjorde du så?" "Den var ju i level 15".. Och det förstod jag inte heller eftersom jag trott - under hela tiden som ponnys funnits i sso - att det tar dubbelt så mycket mer tid att levla en ponny, än en vanlig häst.
 
 
Men idag sade Iza att det går snabbare än en vanlig häst! Vänta, vadå? Påstår ni att jag trott under hela denna tid på att det tar ca 2 veckor att levla en ponny och det bara varit en bluff - ett falskt meddelande jag fått för mig? Är det faktiskt sant?
 
Jag kan ju inte heller veta det, för jag har sparat min ponny till sist att levla pga detta. Men är det som Iza säger sant, eller är min ca ½ år - teori sann? X)
Jag red runt lite på Bellas ponny, och då kändes det nog som att levlingen gick segare.. Men kan ju hända att det bara är jag, haha.
Kram på er!
 
Xx
 


Postat av: lilzz

skaip nu <3

2014-07-08 @ 12:06:31
Postat av: lilyy

skaip nu <3

2014-07-08 @ 12:06:39
Postat av: lily w

skaip nu <3

2014-07-08 @ 12:06:46
Postat av: Izabella Darknight

Segt svar här men ja ponnysar är långsammare och de tar längre timmar om man säger så men om man tar alla banor fullt ut varje dag går det lika snabbt. Men snabbare också för att de finns en extra bana för ponnyn. Så mindre dagar men varje dag tar längre tid ;)

Svar: Okejj, förstår precis. Väldigt bra förklarat ♥️ :D
Madelyn Friendlee

2014-07-10 @ 11:27:07

Vill du kommentera mitt inlägg? ♥

Ditt namn:
Stalker ♥

E-posten, skrivs inte ut.

Skriv ut din blogg ♥

Och till sist, vad ville du? :D