HAHHA Mr. Kembell

/ Goldflame
Oj oj, Mr. Kembell tror nog att det fortfarande finns en chans för honom.
 
 
Hahaha, såhär långt har jag kommit. Men jag vet ju vad som kommer hända ändå c; Gott nytt år, kan hända att det blir ett till inlägg idag.
 
Xx
 

Jag & Reindear.

/
Idag då jag var klar med allting - igen, stötte jag på Barney. Vid silon stod världens sötaste och vackraste ren med brons färgad päls och renhorn av det starkaste material man någonsin skådat. 
Renen hade rymt från en farm den varit på innan och varit väldigt nära att bli påkörd av en bulldozer. Som tur hittade Barney honom i sista ögonblicket och tog med honom till silon.
 
Där stod han också då jag tittade förbi. Reindear, som han hette (kommer från engelska ordet Reindeer) hade ingen ägare för tllfället och det fanns ju ett stort tecken på att han inte ville tillbaks till farmen, så jag fick lov att rida honom ett tag.
Nu har min söta Reindear äntligen en ägare, och det blev jultomten! Han kan aldrig ha för lite renar, säger han. Så efter ett par dagar måste han lämnas till jultomten som ska börja med sina julförberedelser med honom inför den kommande julen nästa år.
Men en underbar kväll har jag haft med dig!
 
 
 
 
Kram på er, så hörs vi!

Xx
 
 

HAHHA men sötnos då ♥

/ Goldflame
En bild säger mer än tusen ord.
 
 

Han parkerade sig själv.. Början på stegring kanske? Haha naw :*
 
Xx
 

Dagens Outfit ♡

/ Minilove
Idag har jag gjort alla uppdrag, sysslor, dagliga och tävlingar. Så vad gör man efter det? Klockan är ca 1 nu så det är inte många inne. Man har helt ärligt INGET att göra på sso då man gjort precis allt på en dag.
Istället började jag fixa ihop en outfit till mig och min pownie.
 
 
 
 
Vad tycker ni? ♥
 
Xx
 
 
 

Det var på tiden ^^

/
Nu är även jag beundrad med Jorvikstallet. Detta blev säkert många klara med för flera månader sedan men jag har tagit det ganska lugnt osv, som ni kanske märker xD
 
 
Vad glad man blev då man såg denna skylt uppenbara sig på skärmen. Jag hade ingen aning om hur jag hade det med ryktet här, så en överraskning blev det!
 
Dock är jag inte klar med Jarlaheim än så det blir väll nästa ;)
Kram
 
Xx

Moorlands Monster.

/
Jag kan inte förstå att tiden gått så snabbt. Nu är jag redan populär med Jorviks Fiskeklubb och ska snart ge mig ut på jakten att fiska Moorlands Monster.
Jag har inte haft fiske så länge ännu, så stolt borde man vara.
 
 
Nu ärre bara 3000 kvar tills man blir beundrad. Men man har ju sprickorna framför sig också :/
 
Xx
 

Uppdrag ♛

/ Wildpearl
Idag gjorde jag uppdraget med Rob och Bob. Jag visste inte att det fanns mer platser att besöka, så blev glatt överraskad när man kunde åka med båt till andra sidan.
 
 
Dessutom är det väldigt roligt att höra till en klubb. Bara att se klubb chatten blinka, blir man glad. Det var ju ett ganska bra tag nu sedan jag lämnade The Swans, så klubblös har jag ju varit i några veckor.
 
Sedan då det gäller Outfiten jag skrev om i tidigare inlägg ~ Den kommer att skjutas upp eftersom jag ska börja samla till Klubboutfiten. Nu går klubben före intressen så den blir Next Stop. ^^
 
☑ Ny plats hittad!
 
Xx
 

:O <3

/
O maj gad träffade på Lucy Westlake! ♥
 
 
Awh, taack Lucy ♥ Gjorde min kväll :'D
 
Kolla hennes blogg!
 
Lucy 's blogg <---
 
Xx
 

Sneek Peek på nästa outfit ♥

/
 
Vad tycker ni? Tog dock ett litet tag att redigera bilden, haha. Men inte 100 % bra kvalitet då heller :/
 
Xx
 

Nyårslöften ✿

/
Vad har ni för nyårslöften? Och kommer det bli lätt att klara av dem? Kommer det ta hela 2014?
 
 
Mina Nyårslöften Är:
 
♦ Att försöka få upp bloggen i statistik.
♦ Skaffa mer hästar, förhoppningsvis kommer hästön detta år.
♦ Få ännu mer vänner på första servern, men ändå inte känna sig bunden till spelet eller någon.
♦ Att skriva minst 1 inlägg om dagen ~ om jag inte är bortrest.
♦ Försöka skaffa alla benlindor och svansrosetter, utom de jag inte tycker är så fina.
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Lite sånt. Kan hända att jag lägger till något om jag kommer på. Jag lovar inte att allt eller något kommer hålla, men jag ska försöka det bästa jag kan så ska jag göra att likadant inlägg nästa år och se vad som fungerat.
 
Xx

Lightning Wolves Order ♥

/
Gått med i Lightning Wolves Order och ångrar inte en sekund!
 
 
Nu är även jag en varg :')
 
Xx
 

Lördags levling (8

/
Hej alla läsare
 
Idag har jag och Rännan dragit omkring i hela Jorvik + Skördebygden och levlat våra araber. Har varit väldigt kul, och snabbt gick det också. Jag har sjungit i falsett, vi båda har väll failat lite grand och skämt ut mig cirka 1 miljon gånger har jag väll också :D
 
 
Otroligt kul kväll, har jag haft med dig Rännan.
Och mer sådanna kvällar osv. Hoppas jag det blir :')
 
Kolla in hennes blogg: www.bluebridge.blogg.se  
 Kraam
 
Xx

Mina nattliga funderingar. ☆

/
Ärre bara jag som tänker mest på natten?
 
Jag red ner till De Glömda Hedarna med Wildpearl (trots att hon är i level 15) för att fiska. Och på vägen tillbaks vid Östleden såg jag bron framför mig. Tänk hur ofta och hur mycket vi rider på den varje dag? Jag fullkomligt älskar att stå och titta på någonting, både i spelet och irl, och tänka: Där har jag varit.
 
 
Bron är en sådan central och behövande plats. Jag menar, ingen bro - inget Skördebygden. Det är ju den som gjorde att vi faktiskt slapp in. Det var den som vi alla jobbade med i en vecka för att få färdig. Det var den bron som detta spöke i Nilmers Högland dog på.
Hoppas jag inte avslöjade något för spelare som inte gjort det uppdraget ännu.
 
Jag gillar denna bro. Och denna plats. Man tänker inte på det. Och jag tänker absolut inte på de glömda hedarna. Alla vackra platser som man aldrig är på, går förlorade känns det som.
Jag måste verkligen lägga mer tid på att bara rida och verkligen spela Star Stable. Jag lägger mängder av tid på att levla hästen och uppdrag. Visst, jag hinner chatta lite med vänner i "vän" chatt - men aldrig träffa dem.
 
- Jag måste verkligen få ett slut på det.
Det skulle kunna bli ett nyårslöfte. Men har dock mer nyårslöften på G, så kommer ett inlägg om dem i morgon.
 
Vad har ni för nyårslöften?
 
Xx
 

Life Time Outfit

/ Shoppat
 
Bara lite av de "miljontals" kläderna man får då man blir Life Time.
 
Xx
 

Min nya kärlek ♥

/
Hey alla läsare!
 
Jag måste erkänna att jag blivit dökär i benlindor och svansrosetter. Har inte tyckt att de varit så speciella eller så förr, men nu..
En outfit är ju ingenting utan benlindor och svansrosetter. Det som dock är ganska synd är att araber inte passar i svansrosetter. Jag tror också att det är tänkt att man inte ska ha på det. Deras höga svans sticker ju ut från de andra hästarna vilket gör då att de inte passar.
 
 
Detta är nog den sämsta och mest omatchade outfit jag någonsin haft (om man inte räknar med då jag var newbie). Se hur illa det ser ut. Rosa tröja och sedan mörk blått tema på hästen. Samt de bruna stövlarna.
Men snart kommer det en bättre outfit kan jag lova. Håller på att samla som bäst. ^^
 
Vi ses i nästa inlägg
 
Xx
 

Gott nytt år, i förskott!

/ Goldflame
I kväll red jag med Goldflame till Steve's för att kolla på de vackra raketerna.
Star Stable har verkligen fixat torsdagsupdateringen bra. Med alla raketerna och klänningarna.
 
 
Då jag och Goldflame stod och kollade ut över raketerna firade vi inte bara nyår och att jag köpt tre hästar. Jag har även skaffat Life Time. Det var verkligen ett bra val. Och alla kläder man får är ju också helt fantastique.
 
Kommer antagligen att göra ett inlägg med alla kläder man får också ^^
Btw. Hoppas er jul varit azum och att ni får ett riktigt härligt 2014! Det är ni värda
 
Xx
 

Midnightdream, Goldflame & Minilove.

/ Goldflame
Här kommer inlägget om mina nya hästar!
 
 
Min nya arab, Goldflame
 
 
 
 
 Min Overo, Midnightdream
 
 
 
Sist och minst, min ponny Minilove
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vad tyckte ni? Jag är sjuukt nöjd ♥ Såhär ser det alltså ut i mitt hemstall just nu:
 
 
Xx
 
 
 
 

Äntligen! ♥

/
Hej alla fantastiska läsare!
Idag kom den efterlängtade dagen för mig. Wildpearl levlade till level 15! Så nu ärre bara att bestämma vilken häst som blir nästa. Tror att det kommer bli Goldflame.
 
 
Ställ in er på att det antagligen kommer bli två inlägg till idag. Ett överraskningsinlägg och ett inlägg om de tre nya hästarna som jag köpte igår. Ni vet ju inte ännu hur de ser ut, vilka raser de är eller någe sånt.
 
Vi ses senare?

Xx

Tillskott i familjen Friendlee! ♥

/
 
Säg Hej till Goldflame, Minilove och Midnightdream!
 
Xx

Lite ändringar i bloggen.

/
Hej och god jul allihopa!
 

Som ni märker, så ser bloggen ganska stökig ut just nu. Jag har ändrat färger, bakgrund bytt tema och lite till. Mer fortsättning av det blir det i morgon om jag hinner. Det är mycket julstök just nu, så jag hinner tyvärr inte lägga mer tid på detta.
Jag gör dethär för på första servern är det mer personer som är färggranna. Inget brunt och svart här inte, om ni förstår vad jag menar. Så min tanke är bara att jag ska byta stil helt enkelt, till klara färger och mer rosa. Men jag ska ändå inte bli någon "Hippie".
 
Så, vad tycker ni såhär långt? Förlåt att hela bloggen ser så halvfärdig ut men ska fixa in en klarare och snyggare header, göra en ny presentation om mig + ny bild. Fixa kommentarsfältet, och eventuellt snö till bloggen.
Mer ska det bli i alla fall :D
 
God Jul på er! Hoppas ni får det ni önskat er ^^
 
Kram
Xx

God Jul ♥

/
God Jul på er alla!
Kommer inte vara inne antagligen alls i morgon, men en riktigt god jul ska ni ha
Här kommer ett litet julkort från familjen Friendlee:
 
Xx
 
 

Who's tha gurl?

/ Mina vänner ♥
Hej allihopa
 
 
Idag har jag varit inne på Bellsk's sida och försöka levla hennes pownie, fiskat, gjort sprickor och lite andra måsten. Väldigt intressant att se Star Stable från någon annans ögon, om man kan säga så, haha. ^^
 
Om en stund ska jag logga in på min sida igen, så då blir det antagligen ännu ett inlägg. Måste försöka få mer läsare och mer inlägg så jag ger bara järnet.
I morgon blir det säkert inget inlägg då det är julafton. Men ska försöka hinna titta in och mata pållarna osv.
God Jul, förresten!
 
~ Vad är era traditioner gällande Julafton? ~
 

Xx
 

Ännu mer hästar? ♥

/
Hey på er!
 
Hur skulle det vara om jag köpte ungefär 3 hästar efter jul? Säger dock inte vilka det kommer bli, men jag har någe i baktankarna. Ett namn har jag redan kommit på så det är två namn jag inte vet ännu. Vad tycker ni?
Kommentera gärna!
 
Xx

Server 1 ~ Nattid.

/ Wildpearl
Hello alla fantastiska läsare!
 
Har ni också lagt märke till att Star Stable är så underbart och fantastiskt vackert på natten? Det kanske finns lite yngre spelare som inte haft tillgång att spela så sent, men det är verkligen jätte fint.
Jag tog en tur med Wildpearl uppe till ett berg i Valedale och bara kollade upp mot stjärnhimlen. Man bara satt och log framför skärmen, tänk om man skulle vart där påriktigt?
 
Allt detta fick mig att tänka på hur bra alla Gamemasters och andra som hjälper till med Star Stable - faktiskt är. Dom har lagt ner en massa tid på naturen och omväxlingen av solsken till natt. Allt detta tänker vi ju inte på, utan bara rider och gör våra uppdrag eller vad vi gör.
Tänk hur mycket tid de bara lagt på naturen? Ett tecken på det var ju att det tog ett ganska långt tag att göra skördebygden och det märks ju. Jag tycker att skördebygden är en av miljontals platser som är oerhört vackert.
 
 
Så, nästa gång ni loggar in. Tänk på allt arbete som de lagt ner och bara njut av den vackra Star Stable naturen.
 
Kramar på er
Xx
 

..

/
Hej på er. Nu kommer ett litet avslöjande som några redan listat ut.
 
 
Jaa, jag har bytt till första servern. Anledningar finns men de hade ingenting med personerna att göra vid andra servern, älskar er alla där ju
 
Kram
 

Brightmagic ♥

/ Brightmagic
 
Namn: Brightmagic
Ras: Jorvikiskt Varmblod
Kön: Valack
Ursprung: Hollow Woods, Jorvik.
Ålder: 10 år.
Level: 15
Status: Färdig tränad.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Brightmagic är min första häst. Det gör att han betyder lite mer, med tanke på att han varit med överallt och accepterat mig då jag bara kunde vara i Moorland och Fortpinta.
Allting började med att jag vandrade omkring i Moorland. Jag hade ingenting att göra så jag styrde mina raska steg mot paddocken. Där höll Austin på med att träna sin häst. När jag kom stannade han upp och log. Men fortsatte sedan med träningen.
Efter en stund kom Tan in i paddocken med en häst jag aldrig sett förr. Hon långcherade honom över hinderna och han skuttade glatt över varje bom. Redan då förstod alla att han kommer bli en bra hopphäst. Medan Tan höll på och hoppade med honom som bäst, ringde hennes mobil. Samtalet hon fick var väldigt viktigt så jag behövde hoppa in och ta hand om honom istället.
När Tan gått iväg började jag långchera honom över hindrena och det kändes som att han fått större entusiast än förr. Glädjen smittade av sig och jag blev också på gott humör. Austin såg detta och märkte att vi hade klickat direkt. Han tog på sig ett hemlighetsfullt leende men fortsatte ändå med träningen.
Då Austin hade tränat och jag hade långcherat klart gick han till Thomas och jag gick in till stallet för att sadla av hästen.
Och efter ett litet tag kom Thomas till mig med ett kontrakt. Han berättade att Austin hade sett hur mycket jag gillat hästen och att jag gärna kunde få behålla honom. Allting kom som en chock för mig, eftersom jag inte har några hästar från förr och kanske inte är en ryttare på topp. Men då jag kollade in i stallet igen och såg hur han frustade kände jag att detta beslut skulle vara rätt. Så jag skrev på kontraktet och skakade hjärtligt hand med Thomas. Han berättade att hästen hette Brightmagic och kommer bli en utmärkt hoppare.
Och sedan den dagen har Brightmagic haft en mycket stor betydelse för mig.
 
Xx
 
 

Supernova ♥

/ Supernova
 
 
Namn: Supernova
Ras: Renrasig Frieserhäst
Kön: Valack
Ursprung: Amsterdam, Nederländerna.
Ålder: 4 år
Level: 1
Status: I väntan på träning
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Supernova är och kommer alltid att vara en vildhäst. Redan som föl skiljdes han från sin mor och tvingades leva självständigt ute i vildmarken.
Jag var på en studieresa till Amsterdam, där jag skulle ta ridlektioner från en ridskola med andra kunskaper och färdigheter. Allting gick som planerat och jag började ta lektioner för några månader framåt. Allt detta gjorde jag för att jag skulle bli erfaren ryttare och möjligtvis kunna söka till ridlärare i Jorvik.
Det hann bara gå två veckor innan jag hoppade på bussen och begav mig till en mycket berömd skog i Nederländerna. Jag hade viljat besöka denna skog redan från tidig ålder så jag tog min chans nu.
Jag gick omkring i skogen i kanske en timme innan jag kom fram till en stor och knottrig ek. På eken stod det en skrift som jag inte kunde tyda. Jag skulle precis börja läsa skriften innan jag hörde ett skrik.
Det kom från ingenstans bara plötsligt och jag hajade till. Många fåglar flög iväg upp mot skyn medan skriket hördes igen och igen. Jag började springa mot det. Egentligen ville jag bara hålla för öronen och springa till busstationen. Men jag kunde inte lämna denna varelse, vad det nu var, med det ljudet.
Efter en lång springtur fick jag syn på en frieserhäst som fastnat med hoven under en stor och kraftig sten. Jag försökte lugna ner honom medan jag kämpade med att få loss hoven.
Efter ett litet tag gick den loss, och jag märkte att en ganska stor bit av hovskägget hade lossnat. Han hade dessutom ett sår som blödde, så jag kunde inte bara låta honom gå.
Jag knöt ihop ett band av starkt gräs som jag kunde använda som grimskaft medan vi skulle gå till stallet. Det tog sin lilla stund men efter ett tag var vi tillbaks.
Efter en hel del övertalning, fick jag lov att behålla honom. Han var trots allt vild och hade inte kunnat kommunicera med någon annan förr. Dessutom har han börjat komma bra överens med de andra hästarna i stallet också.
 
Xx
 
 

WildPearl ♥

/ Wildpearl
 
Namn: Wildpearl
Ras: Renrasig Andalusier
Kön: Sto
Ursprung: Från Sevilla, Spanien.
Ålder: 8 år
Level: 15
Status: Färdig tränad.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Att skaffa Wildpearl var ett mycket snabbt beslut. Allting började med att jag var påväg till stallet Gyllenbladet, eftersom jag hade några ärenden där.
Men påvägen dit mötte jag på Kapten Brus som stod och väntade på ett stort fartyg. Jag hade ingen brådska någonstans så jag bestämde mig för att stå och vänta med honom. Efter en ganska lång stund började man skymta en stor silhuett vid horisonten.
Då det stora fartyget väl stod och guppade i takt med vattnet vid bryggan, gick jag ombord på båten. Jag fick inget gott intryck av båten med allt damm i källaren, spindelnät lite överallt och stora trälådor med fisk lite huller om buller. 
Jag var otroligt nära att gå, då jag hörde ett dämpat gnäggande från en vrå i fartyget. Jag stannade upp, men trodde att det bara var en inbillning. Men då hördes det igen. Så jag började gå mot ljudet. Och där stod en väldigt stor, likadan trälåda som stack ut totalt. Och det var därifrån som gnägget hördes.
Jag fick de stora och kraftiga männen som jobbade på båten, att ta upp lådan. Och där stod hon. Wildpearl. Hennes snövita man dränktes i solljuset och hennes vita päls glimmade som aldrig förr.
Jag frågade givetvis direkt vart hon skulle. Och Kapten Brus svarades att det fanns inget ledigt slakteri i hennes hemort i Spanien, så de skulle föra henne till slakten i Jorvik i stället.
Det fick inte hända, så jag bad om att få köpa henne. Och jag fick henne billigt min lilla ängel
Så, nu står hon i mitt stall med de andra och blir riden varje dag.
 
Xx

~ The Swans ~

/
Hej allihopa
 
Nu vet jag tyvärr inte hur ni kommer ta detta, men jag har lämnat The Swans. Än sålänge vill jag inte berätta orsaken men bara gott om den klubben må jag säga ♥! Förlåt så sjukt mycket, alla tjejer. Hade inte varnat er eller något utan det blev ett snabbt beslut.
Nu är jag för tillfället klubblös, vi får se hur det blir med det. Inbjudningar får man ju ändå, men svarar än sålänge nej på allihopa.
 
 Snälla, inga hatkommentarer för detta, men det var mitt beslut. Dock vet jag ju inte hur det blir, men kommer tyvärr att svara nej på denna inbjudan. Klubben verkar givetvis bra och så, men tror att jag måste tänka lite innan jag går med i en klubb igen.
 
Tack för den underbara tiden som Svan. Den har varit fantastisk och minnesvärd
 
xx

Ganska offline dag. ♥

/
Hello alla underbara läsare!
 
Idag började jag tänka på mitt Star Stable - liv. Jag borde verkligen aktivera mig genom att skaffa Instagram, Twitter och så vidare. Vad skulle ni tycka om det? Kommer ju såklart meddela er, läsare, om det i såfall.
 
Och sedan. Tänk om jag skulle skriva ett inlägg var om mina hästar? Varifrån de kommer, rasen osv. Tycker det skulle vara väldigt kul, så hoppas att ni är med på idén. :)
Idag har jag inte varit inne så väldigt länge, har mycket irl. Men jag hann ta en liten uteritt med Wildy. Är verkligen helt sjukt vackert i Valedale nu då det är snö, nog för att det är det annars också men jaa ni fattar. ^^
 
Tack förresten för att ni går in och kollar min blogg varje dag, betyder verkligen guld och ska försöka uppdatera den så ofta som det är möjligt.

Men vi ses i nästa inlägg? Kram
xx
 
 
På en liten galopptur i Valedale. :)
 

När man står framför ett stort beslut..

/
Hej på er, alla läsare!
 
Har varit väldigt inaktiv idag, både på bloggen och i spelet. Men som ni såg i rubriken så har jag börjat fundera...
 
- Med detta kan jag dock inte riktigt säga vad det handlar om, kan vara irl också. Men jag började tänka och vad tycker ni? Svårt att säga då jag inte delar med mig av detta och inte ger något exempel, men. Hur brukar ni göra om ni står framför något stort? Alltså, vad brukar få dig att komma på slutresultatet? Och hur vet man sedan att man gjort rätt? Känner man det på sig sedan?
 
Detta stora val jag står inför nu kan jag alltså inte dela med mig av, men det kan bra hända att ni får reda på det i slutändan, så håll utkik. :)
 
Kommentera väldigt gärna och berätta hur ni brukar tänka, tar emot all hjälp <3
 
xx

Druid Träningen har börjat! *-*

/
Hej på er, alla SS spelare eller bara vanliga besökare ^^
 
Som rubriken säger ~ Min druid träning har kört igång! ~
Kan meddela att det än sålänge är kul, men efter ett tag kommer väl även jag, som många andra, att tröttna xd
 
För dig som inte vet vad druid träning är:
Det är dagliga, blåa uppdrag som man kommer få i ca 1 månad. Man ska alltså samla rykte inom kategorin Solens Cirkel. I de blåa ska du bl.a försöka att inte röra elden, att försöka fly från svarta rök varelser, att kunna veta en del svar på frågor som handlar om Jorvik och att fånga gröna klot.
 
Nåja, det är en del kvar. Men jag tror att jag fixar det.
 
 
Ha det gött!
 
xx
 

HAHHAHA bugg 8)

/
Hahaha, Issa fick någe störning med sin data så gissa hur de blev och se ut?
 
 
xx

~ Lucia Tåget ~

/
Hello allihopa!
Glad Lucia, om man kan säga så. Idag var det Isabella, jag och resten av The Swans tjejernas lucia tåg. Det gick faktiskt väldigt bra, och roligt var det också.
Vi skrittade mest, från Jorvik Stallet till Moorland och avslutade runt granen i Jarlaheim. Jag hoppas att ni som följde lucia tåget eller var med, tyckte om det.
 
Förlåt förresten för min usla bloggning. Ska absolut försöka blogga mer i framtiden! Här kommer lite bilder från Lucia tåget, så hörs vi i nästa inlägg ♥ !

 
 
 
Ha en fortsatt bra dag

xx
 
 
 

BFF ⚓

/
Isabella Waterstar.
Namnet säger och betyder allt för mig. Hon är den jag gillar allra mest i hela spelet och jag skulle defintivt sluta/byta server om hon gjorde det.
Hon är min bff, sis, fluga, banana, gravgrävare, älskade bergsklättrare, Sauli-fan och jeuhfla beug-hater. Jag tycker om dig så sjukt oändligt mycket
 
Jag skulle kunna ge dig alla min SC och JS, alla mina hästar, min karaktär, mitt hus irl, min katt, allt.
 

Varje gång du loggar in på SSO blir jag så sjuukt glad :') Du är så otroligt bra på alla sätt! Älskar din handstil, dina kläder, din personlighet, ditt skratt, din humor, dina humörsvägningar (hahah), ditt sätt att beställa oboy och isglass m.m
 
Du ska veta att alltid om du har några bekymmer, du bara vill snacka, vad som helst, jag finns ALLTID!! Du är en så otroligt nära vän till mig redan både irl och i spelet
 
We're sisters from another mister.
We're sisters from another mother.
 

Du har en av de största platserna in my heart. Och i love you soo
 
 
Det har aldrig, och kommer aldrig någonsin gå en dag som jag tänkt att detta varit tråkigt.
Du är så sjukt rolig, det finns alltid saker att göra med dig! I love you, bestie. Det ska du veta ♥ !!
 
Kraaam

/ Maddepadde ^^
 

Onormal dag.

/
Aloha alla läsare!
 
Guess what? Idag har jag gjort alla sysslor , uppdrag, tävlingar och dagliga. Det tog kanske ett tag, men jag fick pengar i alla fall. Och det var nog mest det jag var ute efter.
 
Isabella var inte inne så mycket på dagen idag, så jag fick ströva omkring själv en stund. Vilket var trist. Då hon väl loggade in så blev det ju till att jag stalkade henne, som vanligt. Vi köpte min klubbjacka till The Swans, så nu har jag hela klubboutfiten.
Sedan drog vi till GÅD och hon gjorde mig totalt förvirrad (märk väl totalt). Jag sökte efter henne på kartan hur länge som helst och sedan visade det sig att hon inte ens var inne i gåd -.- Haha <3
 
Bilder från idag:
 
 
 
Tack för ännu en otroligt bra dag! Dock väldigt dåliga avslutningar på dagarna haha xd <3
 
xx
 
 
 

Trög bloggning ._.

/ Mina vänner ♥
Hello alla som läser detta!
Bloggningen har varit väldigt trög denna vecka. Mina kusiner har varit och farit IRL och skolarbete och bara hangin' out with Izza <3
Btw. Har fått GÅD! Börjar dock kännas ganska självklart nu med den tid som gått (nämn inte att jag låter som någon in the old schools).
 
Jag gillar GÅD. Allt är så mysigt med alla träd, ganska litet område, fiskebyn och gyllenbladet är ett mycket trevligt stall. Såklart så händer det ju mest i de andra delarna av Jorvik, men till ni som inte fått GÅD ännu - Ni har något att se framemot så kämpa med levlingen gott folk!
 
Och. Till er alla, det är så otroligt roligt att ha en nära vän som slipper dit. T.ex Isabella Waterstar för mig. <3 Så roligt då hon kan alla vägar i GÅD utantill och vet allt liksom ^^ (Bokstavligt ALLT)
Ikväll, har jag varit med Ichliebedissa i gåd, och imorgon... Får jag fiskeuppdrag! :/ Negativt med tanke på allt som ligger framför mig men kul att kunna fiska ihop med Issa ^^
 
 
Men ni alla kan hålla er lugna, Isabella har hittat mannen i hennes liv. Så söööt <3 Pax på första platsen vid bröllopet?
HAHHAH skämtade lovia! <3
 
xx
 

Besöksrekord! ♥

/
 
Oh, ni vet inte hur mycket detta betyder. Jag har bara just startat bloggen så detta känns verkligen overkligt. Tack så otroligt mycket, gör vad som helst för er!
 
xx