Nytt tema på bloggen!

/
Hey alla <3
 
Gissa vem som fixat allt detta snygga? Isabella såklart, du är en ängel ♥ Vad tycks? Jag blev i alla fall helt dökär i det, alltså vad gör man utan såna underbara vänner? 
 
I morgon.. Blir det GÅD! Fått uppdraget nu och är helt skiet taggad. Såklart får ju en otroligt speciell person vara med på den redan och det är ju såklart till 100 % Isabella Waterstar! Så roligt att dela den glädjen med någon, och gissa vad? Hon levlar till level 15 i morgon! Åh grattis i förskott bestie, så roligt! 
Haha, nu är jag på vår Mac i alla fall, och Starstable finns ju inte ens till Mac's ännu.. Så det blir några random bilder på GÅD som jag hittat på internet. 
Så, väldigt stor och betydelsefull dag i morgon! Isabella levlar och jag får GÅD ^^ Så ingen av oss kan väll sova i natt, haha, vi får se X) 
 
Sov gott allihopa, vi syns i morgon! 
 
xx

Glad Lilla Jul!

/
Hej och Glad Lilla jul!
 
Lilla Jul, kanske ni tänker? Det är inte många som firar det, så du är inte ensam om att undra det ^^ Jag och min familj firar lilla jul varje år. Det går ut på att man får kanske 3-5 julklappar, man kastar kort, dricker glögg, tänder ljus och mycket mer som har med julen att göra.
Det är riktigt mysigt faktiskt. Nu med tanke på att det är Lilla Jul så kommer jag inte kunna vara inne mycket idag. Kanske hinner levla och shoppa lite, men inte mycket mer än det.
 
Det kommer ingen bild i detta inlägg, men jobbar på en ny header som är mer "julig" om man säger så. I morgon blir det nog mer aktivitet på Star Stable, så om ni vill mig något och jag inte är inne kan ni ju vänta tills i morgon :)
Idag är det dessutom insläpp för nya svanar, undrar vem som kommer med? Klubben är nämligen full nu så vi börjar köra på "först till kvarn" metoden innan det blir kö.
 
Det var allt jag skulle säga. Återigen, Glad lilla jul även om ni inte firar det! Vi ses i morgon åtminstone! <3
 
xx

GÅD snart ~ SÅ taggad!

/
Hello alla ^^
Oh, inte många dagar kvar nu asså. Håller på med "Ridhuset är täckt av skit och klotter" - uppdraget, så INTE mycket kvar! Haha, jag kan inte vänta.
Jag har varit i GÅD förr, på min kompis sida på första servern så jag känner till det, alla vargar, Pi's stuga, Jaspers pumpafarm, fiskebyn, Gyllenbladet.. Men så taggad ändå! Jag menar, jag har ju inte varit där på min sida och upptäckt allt. Om ni förstår hur jag menar? :)
 
En allmän fråga, som inte hör till GÅD, men vill bara fråga den: Har ni gjort önskelistor till SS än?
För jag är verkligen helt inne i det. Satt uppe till omkring ett i natt och bara göra önskelistor. Finns så sjukt mycket som jag skulle behöva, och tänkt köpa länge. Men det blir aldrig av om jag inte tar saken i egna händer 8)
 
Ha det gött i alla fall! Vi ses snart <3
xx
 

Onsdagsuppdatering och levling med Issa ^^

/ Mina vänner ♥
Hej på er :)
 
Rubriken säger allt. Onsdagsuppdateringen var väldigt bra, kul med jultema. Dock lite jobbigt med tanke på att jag gjort en önskelista med julkläder som matchar. Men man får väll levla med det.
 
Sedan har jag också försökt att levla hästen med bästa Isabella ^^ Vi har kört fyllehoppning, levlat, varit brb, fotat random personer i FP, grävt en begravningsplats, huggit granar och varit i bergen. Så toppen dag, haha :D
 
 
Nörd Powahh <3
 
xx
 

Äntligen Onsdag ^^

/
Hey på er!
 
Nu är det Onsdag och jag är tillbaks. Under de två "data-fria"dagarna har jag mest spenderat tid till skolarbete men har även varit i stallet.

Mest av allt har jag ju kanske saknat Isabella och klubben osv, men de träffar jag ju idag igen 8)
Just nu skriver jag på morgonen så att inläggen senare inte ska komma efter varandra, för de blir ju lite tråkigt eller hur? xd
Btw. Idag är det ju Onsdags uppdateringen! Så taggad. Vi får väll hoppas på Araberna eller något annat kul ^^
 
Eftersom det är Onsdag nu, jag är tillbaks, uppdateringen, mycket som hänt.. Står det mycket på schemat. Idag ska nämligen Issa och jag filma till YT igen, via hennes kanal. Vi ska även ha med oss en till, undrar vem? :)
 
Nu har jag också äntligen gjort en Önskelista inom Starstable. Ska dock inte avslöja något än, men det kommer ta ett tag att samla ihop ^^
 
Här kommer en bild sålänge ^^
 
Detta är jag genom tiderna, vad tycks?
Vi hörs senare!
xx
 

Off Starstable, två dagar xd

/
Hola ^^
Vet inte hur ni tolkar detta, positivt eller negativ men jag kommer iaf ha ett förbjud i 2 dagar (Alltså Måndag -> Onsdag) Vilket betyder att jag inte kommer kunna vara inne på ss och så xd
Hahaha, nu är jag inne, i smyg faktiskt så :D
Jaa, men ville att ni skulle veta det så att ingen skulle gå och oroa sig för vad som hänt mig, haha (Inte för att någon knappt lägger märke till mig :D Och jaa, Issa du är famous <3)
 
Btw. Är inne nu men inte länge till, gör lite uppdrag och så. Och gissa vad? Får GÅD snart ^^
 
 
Hoppas att ni har det bättre än mig xd Vi ses snart
xx
 

Mitt första inlägg, haha ^^

/ Mina vänner ♥
Hey everybodey (dock vet jag att de inte stavas så xd)
Hoppas ni kommer gilla min blogg ^^
Innan jag börjar blogga här och så, vill jag alla att ni ska veta att bakgrunden, headern och allt perfekta är Isabella
Waterstar 's förtjänst <3 Hade ALDRIG klarat av detta utan henne 8) Tack så otroligt sjukt mycket <3
 
Nu började jag fundera över vad jag skulle skriva om.. Men eftersom jag redan typ börjat kan ju detta vara ett "hyllnings-inlägg" åt Issa? ^^ Haha, vi gör så ;)
 
Isabella har jag känt i kanske.. Vet inte exakt hur länge nu, men känns som länge i alla fall. 8) Men hon är så otroligt rolig och snäll och underbar..... Och hon hjälper en alltid *-*
Jag har kanske inte känt henne SÅ länge, men jag vet att jag kommer bli (om vi inte är redan) jätte, mega bra vänner. Det hoppas jag verkligen!
Dessutom älskar jag hennes humor (HAHHA SAULI) och hennes sätt och personlighet helt enkelt :D Jag skulle aldrig göra något med flit som skulle såra henne, usch, kan inte ens tänka mig de xd
 
Haha, Isabella om du ser detta: Du är en otroligt bra kompis, min närmaste på SS. Och jag finns ALLTID för dig <3
 
Vi går i samma klubb, underbara The Swans - Av Calista Queenhaven och vi har samma intressen (Bergsklättring, Wihoo!) osv. Hahaha ^^
 
Vet du inte vem Isabella Waterstar är? (Nog för att alla typ känner till henne 8)) Hon ser ut såhär ^^
HAHHA dock lite redigerat ^^
Haha och bild från dagens bestyr ^^
 
Kolla även hennes blogg, så otroligt bra och läsvärd!
 
 
Tack för att ni läste detta inlägg, kommer komma mer antagligen senare :)
Kram