Klarare vatten får man leta efter!

/ Fritid
Asså idag när jag red omkring på sso lade jag märke till att jag ALDRIG under mitt spelande sett sånt klart vatten! Det får mig verkligen att tänka på Italien och Frankrike. Vi har varit till både Italien och Frankrike, så jag vet att vattnet kan vara sjukt klart och bokstavligt talat - turkost. 
 
Så var vattnet idag. Jag spelade sso på Mac denna gång, och det har jag bara gjort 1 gång förr så det kan ha något att göra med det. Vet ju inte hur ni kommer uppfatta dessa bilder, men; 
 
 
 
 
Det känns som att man är utomlands när man spelar, eller att det är sommarlov igen. Nu kommer jag lägga upp en bild som jag tog för 7 veckor sedan, när jag var i Frankrike. Det betyder att det är jag som tagit den och NI FÅR INTE TA DEN - det anmäls. ;_;
 
 
Såhär kunde vattnet se ut. Men nu ska jag sluta babbla om södern, då börjar man bara längta dit *-* Kram på er!
 
Xx

Förlåt för dålig uppdatering.

/ IRL
Låt rubriken tala, haha. Jag har så himla mycket med skolan och läxor och fritidsysslor så jag hinner varken blogga eller logga in. Det är jätte sorgligt, om jag ska säga det själv - för hittills ser det ut som att mitt sso spelande bara var en "sommar grej". 
 
Jag vill hinna spela, jag vill hinna blogga, men tiden sviker. 5 läxor per dag, sånglektioner, vara med vänner, ridning och resor gör så att jag inte hinner. Ni får helt enkelt stå ut ett litet tag, är det okej? 
 
Är så ovan ännu, då det bara gått en vecka - men snart blir jag van med dessa rutiner igen och kan fortsätta spela som jag gjort förr och på hela sommarlovet. Har ju kämpat och ändrat om så mycket i bloggen nu också, och de timmarna vill jag ju inte gå miste om. 
 
 
Såhär ser alltså bloggen ut för tillfället. Ska ännu fixa min header och kanske några andra justeringar, annars är bloggen så gott som klar! :'D 
 
Kram på er!
 
Xx

Levling :'D

/ Mina vänner ♥
Idag har jag levlat och varit med Rännan, och det är verkligen inget jag ångrar - har haft så himla kul! Bästa levlingen på vääldigt länge! Jag har även hunnit köpa en hjälm och Ränn har bytt hemstall till GÅD!
 
 
 
Rännan, du ska veta att du betyder så himla mycket för mig - en glädjespridare och en fantastisk person! Jag är också så himla glad att jag bytte server, annars skulle jag aldrig träffat dig! Är såå glad över att ha en sån underbar person som dig i mitt liv, älskar dig. <3 <3
 
Idag levlade jag även upp min finfina pownie till level 15! Därför ser ni mig rida babygirl på dessa bilder! Men en kort sammanfattning av dagen: Varit med fantastiska rännan och skapat minnen, HAHA - t.ex Sköbi och Jawa <3 Kram på er, och kram på dig rännan - du gjorde verkligen min dag idag, och vi måste verkligen göra om detta! <3 <3
 
Xx

Natt galopp

/ Wildpearl
Förlåt så mycket för låg uppdatering. Det händer så mycket de sista sommarlovsdagarna nu, börjar skolan på måndag och är inte taggad alls. Känns som att sommarlovet gått alldeles för fort och att skolan kommer så snabbt inpå. Ska börja åttan nu till hösten, börja plugga franska och ekonomi & företagande.
 
Nu ska jag inte berätta om mitt irl liv, utan mer om vad jag gjort ikväll och vad som hänt på bloggen. Ni märker ju att den är W.I.P och jag jobbar verkligen med den, headern ska ändras och flikar med alla mina hästar osv. Och om jag inte blir nöjd med slutresultatet, har jag min gamla bloggdesign sparad för säkerhetsskull.
 
Ikväll loggade jag in och matade mina hästar, de fick ingen mat igår (hehe..) och mådde inte så bra idag, så jag matade dem och tog sedan ut Pärlan för en galopptur. Det var ett bra tag sedan jag red henne, så hon var väldigt stel. Imorgon blir det ställning och böjning i paddocken, ska rida lite dressyr med henne, hon har fått sitt sommarlov. ;_;
 
 
Bild från ikväll, ny jacka (!) Life Time jackan man fick, väldigt fin - ett minus med så lite i Rida förstås. Vad tycker ni om den? ^^
 
Idag började "rid säsongen" för mig irl också, red i grupp för första gången, haha. Men det gick faktiskt riktigt bra, vi började med en mjuk start efter sommarlovet, eftersom hästarna också haft sommarlov i 2 ½ vecka. All denna tid har de tillbringat på bete. Tänkte köra ngt liknande imorgon i paddocken. Kram på er!
 
Xx

I'm back! c8

/ Smått & Gott
Nu är jag hemma från mina morföräldrar. Har haft det toppen och simmat varje dag, så himla skönt! Idag spenderades det mesta av dagen att sitta i bil (6 h bilresa), men hann simma i några timmar före vi åkte iväg hemåt.
Imorgon kommer jag fortsätta med bloggutmaningen, så kolla gärna in då! Sedan funderar jag även på att ändra om i bloggen, fixa den mera stilren och fräsch. Liksom mera klassisk än rosa, haha. Äh ni får se hur det blir om jag ändrar om. (: Under tiden ska jag bjuda på 3 bilder, som jag egentligen skulle skrivit ett helt inlägg om, men det får bli nu istället. Det är 3 stycken buggar. ;_;
 
 
Bugg 1. Barbaras frisyr..
 
 
Bugg 2. Felix syns inte.. Bild från då skattjakten ännu fanns.
 
 
Okejj, detta kanske man inte kan kalla bugg eftersom det antagligen kommer höra till ett huvudstory uppdrag. Alla har jag gjort ett inlägg om detta, så skriver inte något mer om det. Ett häftigt träd helt enkelt xD
 
Nu ska jag logga in och kolla in dagens onsdagsuppdatering! Kram på er!
 
Xx

❂ Dag 8 ~ Den tävling jag tycker minst om ❂

/ Fritid
Detta blir svårt, eller det blir svårt att bara välja en. Det finns jätte många som jag hatar, kanin tävlingen, minkas och lilla hoppbanan. Men av alla dem, så måste jag erkänna att Gröndalstävlingen är sämst. Den hatar jag faktiskt.
 
 
Här har jag failat obeskrivligt många gånger. Så den är lägst ner på botten av alla sso tävlingar.
Kram på er!
 
Xx

Reser bort ett litet tag.

/ IRL
Förra veckan fattades ett ganska snabbt beslut. Vi ska resa iväg till min mormor och morfar (igen) idag. Det innebär alltså igen att jag inte kommer kunna blogga eller skärmdumpa.
Jag vet inte heller om jag hinner med tidsinställda, så om ni inte ser något inlägg på flera dagar, får ni helt enkelt vänta tills Torsdag, tyvärr.
 
Jag kommer logga in som vanligt, fast senare. Ni kommer antagligen inte se mig i spelet alls, om ni inte är nattugglor 8)
 
 
Här bjuder jag på en gammal bild, som jag tänkte ha som header. Det lyckades inte så bra och är inte nöjd med redigeringen, men sånt är livet. Kram på er!
 
Xx
 
 

❂ Dag 7 ~ Min favorittävling ❂

/ Fritid
Denna är inte så lätt, eftersom det finns många tävlingar som jag gillar. Men efter lite funderande så bestämde jag mig; min favorit tävling är ponnyloppet!
 
 
Förlåt för dålig bild. Jag gillar ponnyloppet för det är så himla lätt att komma på High Scores och så är det så speciellt, eftersom man bara kan rida det med en ponny. Dessutom älskar jag musiken!
 
Andra banor jag gillar är Baronessans ofärdiga hoppbana och Jorvikstallets elittävling. Den ofärdiga hoppbanan är bra, för den är kort och smidig och elittävlingen gillar jag bara annas, vet inte. Ända sedan den tävlingen kom så älskade jag den, för jag älskar ju musiken till den också. Dock är det väldigt lätt att faila i den, och det är ju ett litet minus. Kan ju också hända att det bara är jag som failar i den hela tiden, haha.
Kram på er!
 
Xx

❂ Dag 6 ~ Min drömhäst i spelet ❂

/ Hästarna
Detta inlägg blir väldigt svårt att skriva. Visst, jag rider ivl och så - men hästraser hör till mina svagheter. Men ska försöka få ihop något ändå.
 
3 stycken som jag är säker på att jag skulle vilja ha, är dessa:
 
Fjordingen. Älskar den, dock är den ju inte den perfekta dressyrhästen, den är ganska svår att jobba med. Men jag älskar den ändå, den är ju så unik på ett sätt - manen och pälsfärgen. Skulle bli sjukt glad om de lade till den i spelet! *-*
 
 
Detta kommer säkert som en chock för vissa, men åsnor skulle inte sitta dumt! När jag var yngre spelade jag spelet Howrse, och det är ju ett hästpel - men det roliga var att de hade med åsnor där, man kunde ha åsnor i ett hästspel. Varför skulle man inte kunna ha det i sso då? Rida en åsna, det går ju faktiskt, eller hur? Dock skulle man kanske inte kunna träna den som en vanlig häst, så långt hade jag inte tänkt men något däråt. (:
 
 
Islandshästar har jag alltid velat ha. De är så speciella med deras gångarter, det skulle ju kanske vara ganska svårt för sso att göra - men det skulle vara värt det. De är så himla fina på alla sätt, dessa fantastiska islandshästar.  Har dock aldrig ridit en, skulle vara jätte kul att prova på!
 
Dessa 3 "hästar" är jag säker på att jag skulle vilja ha med. Sedan finns det ju en massa andra raser jag inte skulle tacka nej till; Shetlandsponny, mustang, Hannoveranare eller varför inte en Falabella? För er som inte vet, är falabella den minsta hästrasen. Men jag vet inte hur man skulle fixa in den på ngt sätt då, liksom den är ju så liten så inte ens ett småbarn kan rida på den. Det är nog en chans på miljonen att de lägger till en falabella.
 
En arab, som jag länge velat ha är en sådan;
 
Det jag menade med det, var att jag skulle vilja ha en arab i samma färg. Jag älskar kombinationen med manen och pälsfärgen. Nåja, nu ska jag sluta babbla i mina dåliga kunskaper om hästraser, hoppas att åtminstone något av det jag sagt stämmer överens med den verkliga infon. Förlåt att jag skrivit så lite, och om jag tagit någons bild - är det bara att kommentera så tar jag bort den omedelbart. Kram på er!
 
Xx