Paus på obestämd tid

/ IRL
Jag är väldigt ledsen men jag tar en paus för några dagar. Men titta gärna in då och då, ändå. Detta var verkligen inte snällt till er men jag tror att det är bäst för mig.
 
Jag kommer på bloggandet först före jag ska gå och sova, och då har jag ju ingen större lust samt jag inte vet vad jag ska skriva om. Samtidigt är det väldigt stressande att veta att många väntar på inlägg osv osv.
 
Nåja, lovar att höra av mig snart. Ses snart, lovar <3

Pausen är över

/ Fritid
Nu har jag avslutat min "inte-logga-in-på-sso" -paus. Samtidigt har Goldies paus också slutat. Han har bara fått stå i stallet och njuta, få sitt dagliga hö och chilla med de andra hästarna. Inte konstigt att jag inte skickade honom till hästön, han har haft sin semester.
 
Så idag firade jag att jag ska börja logga in dagligen igen med mycket träning på hästryggen. Goldflame kändes väldigt stel nu, när det gått ett bra tag sedan sist. Han rörde på sig långsamt och kände sig orolig genom att dra i munnen.
Men jag gissar att vi fått allting på rätt spår igen efter några dagar. Dessutom levlade han till 13 idag! Det är nog vi båda väldigt stolta över men det märktes inte så stor skillnad.
 
Nu då min lilla gris är ensam i stallet vill jag börja bli mer aktiv och framförallt social. Känns väldigt elakt mot klubben också, men ni ska verkligen inte tro att jag undviker er - saknar och har saknat er så sjukt <3
 
Denna bild har jag jobbat med 3 h idag. Tyvärr märks inte ens hälften av det jag gjort. Har fixat mycket av gräset, ena hoven, extra dressyr huvud, hårförlängning och initialer på schabraket m.m
 
I morgon fortsätter träningen och Melodifestivalen också, ska ni kolla på den?
 

Ångest

/ Fritid
Det går sjukt dåligt i spelet för tillfället. Hästarna får ingen mat, ingen levlas, inga sprickor eller något ryktes samling blir gjord. Och det jag skäms mest över är att jag inte är social i klubben. Förlåt för det.
 
Så därför har jag bestämt mig för att börja om, och bli mer social. Jag ska skippa mina intressen - alltså kolla på filmer etc. och börja spela. Det mesta av detta var ju trots allt mitt nyårslöfte, och hur bra går det med det då? Dessutom skulle en av mina närmaste vänner vilja att jag skulle logga in på hennes sida då och då, och hjälpa henne. Jag lovade ingenting men jag ska verkligen försöka.
 
Nu vet jag inte om detta håller, men jag ska försöka få det att hålla. Håller på att gå i konkurs dessutom (i spelet alltså). Och tappar fler och fler läsare för varje dag. Ska försöka få upp dem igen, så ni kan börja läsa igen :D
 
Nu har jag skickat över ALLA mina hästar till hästön, förutom Goldflame. Nu har den lilla rackaren fått vila tillräckligt. Han har nog glömt vad träning är vid dethär laget. Nu blir det blodigt allvar. Och när jag loggat in ett par dagar i rad, och när jag känner mig redo att ta hand om mina hästar igen, tar jag tillbaks dem.
 
 
Jeop, nu är Goldie den enda hästen i stallet. Snacka om frv alone han kommer känna sig XD
 
 

Ännu mer finländska traditioner

/ Fritid
Idag firar vi alla i Finland att hästön har kommit! Vi ställer fram en död gris på en pelare och dansar runt den.
Nej, jag skämtade. Men idag firar vi faktiskt en dag. Den dagen heter "Runebergs Dagen". Jag gissar att kanske ingen av er vet vem Karl Ludvig Runeberg är, så jag kan berätta att han bl.a gjorde vår nationalssång.
 
På Runebergsdagen äter vi även hans goda bakelse, den är ganska berömd - så det kan hända att ni sett en sådan förr :)
 
 
Såhär brukar de oftast se ut. Dock inte min bild.
 

Om ni vill ha recept, kommentera!

Nåja, nu har det även hänt en lite viktigare grejj för er svenskar, hästön! (Omg HAHHA "er svenskar") :D
Har ni skickat över någon häst dit och är ni missnöjda/nöjda? Jag själv tycker att uppdateringen var bra - och mycket behövande. Men dock var det väldigt synd att man inte kunda besöka hästön själv.
 
Om uppdateringen skulle få 4 - 10 i vitsord, skulle det bli en 9 tror jag :)
Hittils har jag skickat över Wildpearl och Brightmagic, som båda är i level 15. Men jag måste erkänna att det tog lite ont i hjärtat när jag såg dem lämna mitt stall. Tänkte börja gråta :')
 
Kommentera gärna vad ni tyckte om denna efterlängtade uppdatering, så syns vi imorgon!
 
 

Imorgon är dagen, med stort D

/ Onsdags Uppdatering
Imorgon smäller det! Då kommer den efterlängtade hästön + en överraskning enligt teamet. Vad kan det vara? :)
 
 
Detta blir verkligen spännande. Hur är ön, och kommer vi kunna bestiga den? Imorgon får vi svaret!
 

Ny ikon!

/ Smått & Gott
Jobbade på en ikon nu, denna kväll - som jag tänkte att skulle fungera lite då och då som avslutning.
Så vi skippar väll "Xx" och kör med denna istället!
 
 
 
 

Ännu en sjukling :c

/ Smått & Gott
Det verkar som att jag fått en riktig besvärlig sort av förkylning. Och när jag är förkyld är jag väldigt trött, ganska nedstämd och vill helst bara vara för mig själv och kolla film.
Därför har jag alltså inte bloggat eller loggat in på Star Stable. Förlåt för det, om någon saknat mig.
 
Jag vet inte hur länge jag ska ta en "bara-för-att-jag-är-sjuk paus" från sso och bloggandet. Men riktigt vidriga förkylningar kan hålla på i 2 veckor! Men då är det allvar, haha :D
I morgon ska jag rida också. Det känns helt fel att avboka när jag ändå inte har feber eller så - så det blir antagligen terräng då istället.
 
Rider ni ivl, förresten? Jag har ridit i snart 2 år (hehe) så nog är man ju ändå en newbie på ridning. Men att man rider irl hjälper ju oerhört mycket om man ska hålla lektioner i spelet. Jag gjorde det ett par gånger i server två, och det var faktiskt riktigt kul.
Dock gillade jag inte denna "ansvars känslan" direkt. Tyckte att det blev så jobbigt att hålla lektioner för så många samtidigt, man måste ha värsta snabbhets förmågan i att skriva i chatten, hålla koll på minst 10 stycken, uppmana alla att göra rätt men se till att de har kul + att kunna säga: "du gör fel" på ett artigt och vänligt sätt.
 
Så, här har ni lite punkter om ni ska ansöka som ridlärare i sso. :) För jag antar att inte jag har så stor ledar erfarenheter, men kul är det - bara man inte gör det allt för ofta.
 
Nu vet jag inte om LWO har ridlektioner. Skulle ju vart kul :D Finns säkert många erfarna ridlärare där, Mel är ju fantastiskt bra och det vet jag för att hon var lärare vid andra servern :)
 
Bara lite smått och gott om ridlektioner ^^ Kram på er!
 
Xx