Inte mycket bloggning

/ Fritid
Nu alla läsare, kan ni planera in en helg utan bloggning. Jag har nämligen blivit sjuk och orkar inte sitta och ha bloggtankar som malar på i min hjärna. :D
 
Denna helg vill jag bara ta det lugnt och försöka tillfriskna. Hoppas att ni förstår det!
 
Har inte heller någon tillfällig bild som jag kan lägga upp, så det blir ett kort och trist inlägg. Hoppas att er helg blir bra och att Februari (som börjar i morgon) blir bra!
 
Kram på er!
Xx

Lite fotande

/ Smått & Gott
Idag har jag spenderat kvällen på att ta lite egopics. Blev dock "nöjd" med bara en bild. Så jag tänkte att jag kunde lägga upp den på bloggen och se vad ni tyckte!
 
 
Haha, såhär blev den! Det tog 1 timme att göra den, fota + redigera. Skriv gärna i kommentarerna vad ni tyckte, så skulle jag bli glad :D
 
Vad har ni gjort idag då? Känns som att jag inte vill logga in på sso förrän hästön kommer, haha! Väntar på den så otroligt. Och denna lilla överraskning dessutom, vad kan det vara? :D
 
Well well, jag ska fortsätta med levlingen. Ha en fortsatt bra kväll! <3
 
Xx

En härlig ridtur

/ Wildpearl
Ikväll när jag matade hästarna lade jag märke till att mitt hö var slut, så jag hoppade på Wildpearl för att dra till butiken som ligger precis bredvid stallet.
När jag hade köpt höet tänkte jag; "nej nu struntar vi i sysslorna, och bara rider iväg härifrån!"
 
Jag lyssnade på Dark Horse med Katy Perry under tiden. Och vilken känsla! Man var där på riktigt. Man galopperade runt hela Jorvik och levde livet, haha :D
 
Länken till låten hittar ni här: Katy Perry ~ Dark Horse
 
Älskar den låten, passar ju med hästarna dessutom!
Btw. Eftersom turen egentligen skulle leda till att köpa hö, red jag Wildpearl totalt "vilt". Hade ingen träns och red barbacka. Synd dock att hon inte är svart, annars skulle det passa perfekt. Men det jag märkte var att hon passar in med sina ljusa färger i Gröndal och stranden utanför Gyllenbladet.
 
En otroligt fantastisk ridtur! Sällan jag njuter så mycket av att rida på sso. <3
 
 
Hoppas att det blir mer av sådanna fantastiska kvällar! Ha det gott!
 
Xx

Nästa veckaa →

/ Onsdags Uppdatering
Vill verkligen skriva 'vad var det jag sa' haha. Men jag tror att både ni och jag är väldigt glad över att hästön kommer nästa vecka! För ni har väll läst nyheterna, eller hur? :D
 
 
Här har vi en liten Sneek Peak på den kommande hästön! (Tagen från Star Stable)
 
Detta ser ut som en tropisk ö, med mycket palmer och är det en stor sten i mitten? Undrar dock hur man ska ta sig dit? Kanske skicka hästen iväg med ett fartyg? Och antagligen kostar det en liten slant också. Men allt för mycket kan det ju inte kosta heller. Undrar hur ön ser ut på baksidan av allt detta. Kanske lite mer glest där hästarna kan beta? Frågorna är många, och svaren får vi nästa onsdag!
 
Då lovade teamet att vi skulle vänta in oss en överraskning också. Någon som har några förslag? :D
 
Xx

Väntar väntar väntar

/ Onsdags Uppdatering
Det går ett rykte om att hästön är påväg. Så taggad till det! Vissa trodde att hästön skulle komma redan förra Onsdagen, men den kom inte - vilket betyder att det kanske finns en stor chans till denna Onsdag!
 
 
Nu är det spännande! Finns så många som skulle vilja att hästön skulle komma, även jag ~ trots att jag inte ens har 10 hästar än.
Har inte sett detta med egna ögon, men tydligen skulle teamet skrivit att om de fixar felet skulle hästön komma. Det är nästan för bra för att vara sant!
 
Har ni hört något om detta? :)
 
Xx

Bästa tajmingen

/ Fritid
Hela mitt sso spelande brukar alltid dröja till kvällen. Då är jag alltid trött, orkar inte spela och är helt slut efter en jobbig skoldag. Men då jag loggar in och bara matar hästarna, så är ju ingen från klubben inne. Och det är så synd.
 
 
Såhär ser det alltså ut varenda kväll. :c
 
Tycker detta är oerhört synd, man vill ju träffa alla i klubben och kanske snacka med dem en liten stund innan man loggar ut. Men jag loggar in så sent så jag har ju bara mig själv att skylla xD
 
Jag vill även vara med på alla events som ordnar, men jag har så mke irl och helt enkelt inte slipper åt datorn ibland. Men jag ska försöka förbättra mig, i risk på att jag kanske kickas ut ur klubben annars.
Kram på er!
 
Xx

Hjärnsläpp xd

/ Fritid
Förra veckans Lördag fick man veckopeng, som alla andra Lördagar. Och mitt lilla problem denna vecka är; vad ska jag spendera det på?
 
 
Mina Star Coins har legat i ryggan nu i 3 dagar utan att veta vad de ska användas till. Jag är säker på att jag hade allt på klart till vad jag ska slösa och samla till men nu är allt bortblåst. Vad tycker ni? Har ni några ideer?
 
Xx

Mina Sims 3 ^^

/ Fritid
Tänkte att det skulle vara kul att fota till bloggen mina sims 3 spel och göra det till ett inlägg. Visserligen handlar det inte så mycket om SSO men skulle vart kul ändå.
 
 
Jag har alltså:
 
The Sims 3 (Spelet som behövs för att kunna använda andra spel)
Destinations Världen (Man kan resa till Frankrike, Kina och Egypten)
Drömjobb (Namnet säger mycket, man får mer yrken)
Kvällsnöjen (Du kan bli vampyr, bo i lägenhet m.m)
Rampljuset (Mer yrken - jonglör, DJ, trollkonstnär, akrobat och sångare)
 
Alla dessa spel rekommenderas om du spelar The Sims 3!
 
Nu ska jag logga in en sväng så ska vi se om det blir ett riktigt sso inlägg senare! :)
 
Xx

Suck :/

/ Fritid
Och jag är tillbaks där jag började. Blev att bara mata pållarna idag, som det hände mycket nu under mina intensiva aktivitets dagar *host*. Men det berodde nog mest på att jag haft så mycket idag, irl alltså. 
 
Kände att jag åtminstone var skyldig er ett inlägg. Men nu, nyligen, när jag loggade in på bloggen lade jag märke till att jag slagit rekord i Unika Besökare idag! Tack ska ni ha för det! Det får mig att vilja skriva mer och fortsätta.
 
 
Nu ska jag bara snabbt mata de andra hästarna och sedan förbereda mig inför inkommande vecka. Hoppas ni haft ett skönt veckoslut och får en bra vecka!
Vi ses i nästa inlägg. ♥
 
Xx
 

Redigerar galen!

/ Mina vänner ♥
Idag kom mitt lilla intresse för att redigera upp igen. Kul är det men det blir inte så bra. Finns så många personer på sso som är födda till att redigera! Gah, man blir inspirerad *-*
 
Jag började kolla omkring mina gamla bilder och hittade bilden där jag fikar med Amanda :D Tänkte att det skulle vara kul om jag gav en länk till hennes blogg och lade ut denna redigerade bild.
Sedan började jag tänka ännu längre - Tänk om jag skulle göra så till många av mina nära och kära? Redigera lite och sedan ge länk i ett inlägg? Det skulle ju vara kul, så vad tycker Ni om det? :D
 
 
Fixade in lite hårförlängning, ram och text. Haha, lade inte så mycket tid på den och detta kom väll som en liten oväntad överraskning, till och med för Amanda :D
 
Bloggen hittar ni HÄÄÄÄÄR
 
Xx
 

HAHHA normal i chatten :D

/ Fritid
 Idag kör jag på med citatet 'en bild säger mer än 1000 ord'.
 
 
 
 
Xx
 

Madde is back!

/ Fritid
Nu hoppas vi att detta lilla besök håller i sig. Jag loggade in på sso igår kväll och lade märke till hur mycket jag faktiskt hade saknat det. Eller mest är det alla underbara människor där.
 
Denna helg har jag mycket som står på schemat, så det blir antagligen inget spelande alls då.
Fredag - Lördag. Sover jag över hos farmor och farfar. På Lördagen efter det, drar vi till våra kusiners kusiner. ^^
På Söndag kommer en av våra vänner till familjen så det tar ca hela dagen. På kvällen ska jag uppträda.
 
Så inte mycket tid kvar till spelande. Varken bloggning, sso eller Sims. Men jag hoppas att ni har en bra helg och att LWO's event bli bra! Hinner tråkigt nog inte vara med på det, hur mycket jag än skulle vilja :c
 
 
Back to work. Sprickor, levlande och mata pållarna. Snacka om semester har man haft!
 
Xx

Tidsinställt cx

/ Fritid
Ska köra på tidsinställt denna helg. Så att ni har något att läsa och jag inte har något inlägg som håller på och maler på i mitt huvud x) 
 
Nu är jag på Mac:en (inte MacDonald's) men sso fungerar inte på denna dator. Det gör mig väldigt stressad. Såhär står det:
 
 
Programmet har tappat kontakten med internet. Kontrollera att ditt internet fungerar. Kvarstår felet, kontakta support på www.starstable.com för ytterligare information och hjälp!
 

Men jag har kontaktat spelservern, men dom förstod inte riktigt problemet så jag måste antagligen texta dem igen. Har ni något liknande problem, om ni har en Mac? ;o
 
Xx

Aktiv O.O

/ IRL
Jaha, denna blogg kommer förhoppningsvis inte - men håller på att gå mot - som mina andra bloggar jag haft. Först har man värsta blogglusten, vill blogga om precis ALLT och när det gått några månader rinner hela bloggsuget ut i sanden bara. 
 
Mina två andra bloggar jag haft, en som handlar om mig och mitt liv IRL och en annan som handlar om online hemsidan MovieStarPlanet. Båda två har slutat med att jag skriver: "Jag ska bli mer aktiv och försöka fortsätta blogga!" "Nu har jag börjat blogga igen" osv. Men så går det några månader och så skriver jag ursäkter på ursäkter. Bara sådanna tråkiga inlägg. 
Jag vill ju absolut inte att det ska hända så med denna blogg. Jag har lagt ner mest tid på denna och ni kan inte förstå hur länge jag hållt på att redigera, dock syns det inte bra :/ 
 
Dock vill jag ju inte heller att det ska gå som med Amandas blogg. Allting börjar handla om Sims 3 istället (jag har ju också börjat spela det igen och lägger ner min fritid på det istället för sso). Hennes blogg är väldigt bra, så #nohate till dig Amanda :) Men det känns lite som att man skulle börja blogga om sport i en matblogg t.ex ^^
 
Hoppas inte att ni vill sluta läsa pga detta lilla avbrott. Jag VILL verkligen försöka, men det är inte så lätt :/
 
Xx

Oj oj oj..

/ Fritid
Hm.. Ett dammkorn, och inte bara ett. Där är ett till! Och vad är det där för skräp som yrar i luften?
 
Jag erkänner, jag har inte bloggat på en dag + idag. Jag loggade inte ens in igår! Många tänker säkert, vad är det med henne? Hon har ju en blogg, lixom?!
Well, här kommer min ursäkt *typ alla håller för ögonen* : Jag har börjat satsa mer på irl och tycker det är viktigare. Dessutom har min sso lust försvunnit för ett tag, och det känns mer som något man måste göra än ett intresse. Men den lusten kommer nog tillbaks så småningom.
 
Btw - nu kommer nog alla bli arga. Men precis som Amanda Lightfield (länk i namnet!) har jag mer fått upp ögonen för sims och att ladda ner till det osv. Jag har inte kunnat spela det förr så, kom på att jag kunde ladda ner det till min dator och det fungerar galant. Så glad för det, älskar verkligen Sims.
Men jag vill verkligen bli mer aktiv och försöka. Bara mitt så kallade intresse skulle visa sig. Men under min lilla paus, och då menar jag kort paus, får ni hålla ut!
 
Men en grejj missar man ju inte! Onsdags Uppdateringen i morgon!
 
 
Och något mer historiskt händer i morgon. Då kommer PLL (Pretty Little Liars) ut på Swefilmer! Någon annan som ser på det, och vem tror ni att är A?

Grund städa mitt rum.

/ IRL
Detta inlägg är tidsinställt pga jag ska städa mitt rum. Jag började igår, hela dagen tog det att BARA fixa min garderob. Detta kommer troligtvis också ta hela dagen, därför blir det inte så mycket aktivitet. Här kommer min lista över de städuppgifter jag ska göra:
 
♦ Ställa saker på golvet och bordet på sina rätta ställen
♦ Torka damm med en fuktig trasa
♦ Dammsuga golvet
♦ Torka golvet med en fuktig golvduk
♦ Vädra mattorna
♦ Vädra sängtäcket och dynan
♦ Byta och tvätta lakanen i 60 grader
♦ Tvätta fönster (ska jag dock inte göra på vintern)
♦ Eget allternativ: Städa garderoben.
 
Så, blev ni avundsjuka?
Detta är alltså min läxa i ämnet Huslig Ekonomi. Det är ju såklart en bra läxa på det viset, man får sitt rum städat och kanske lär sig något av dessa uppgifter. Det är fritt att kopiera punkterna om ni någon gång vill städa ert rum helt och hållet. Och det börjar verkligen vara dags för min del. Vi ses i nästa inlägg!
 
Xx

Inte mycket bloggning i helgen..

/ Fritid
Som ni förstod i rubriken så finns det inte mycket tid för att blogga nu i helgen. Jag ska stor städa mitt rum (det behövs verkligen!) och vill verkligen städa det bra och ordentligt så att det förhoppningsvis håller lite längre denna gång. ;)
Klockan är 2, snart eller över (glöm inte vilket land jag bor i!) ? Så jag har knappt hunnit logga in idag. Men såklart hann jag fota ett egopic till er, kära läsare. 
 
 
That Skördetröska vet också hur man tar en selfie. ^^
Btw, hoppas ni haft en bra Lördag och får en fortsatt bra helg! Kan hända att jag kör på tidsinställda i morgon om det faktiskt blir akut med bloggningen. Vi får se, men kram på er!
 
Xx
 
 

Härliga sommar kvällar ஐ

/ Fritid
Igår kväll när jag blev klar med alla uppdragen, tänkte jag "varför inte stanna till i Skördebygden en stund?" Me and mah goldhie är ju faktiskt väldigt sällan där. Så vi tog en lugn galopp tur lite. Och man började tänka på sommaren osv. Vad man saknar den, eller åtminstone jag!
Tycker att vintern inte är så speciell när julen är över. Då är det mer en årstid man längtar att ska ta slut. Men visst, vintern är sjukt fin men gah vad kallt det är!
 
Jag brukar stå och vänta på bussen i 5-17 minuter varje morgon och man hinner bokstavligt frysa ihjäl under den tiden. Och dessa sommarkvälla, sommarlovet, ledigheten! Längtar ihjäl mig *-*
 
 
Ibland om det har hänt något irl kan det vara väldigt skönt och bra att logga in på Star Stable och träffa alla goa vänner där! Finns så många gånger som ni, min underbara vänner på ss, har gjort mig väldigt glad. Tack för att ni finns här, och jag finns ju såklart för er också!
Kram på er!
 
Xx
 

Madde eller korthårig Rapunzel?

/ Smått & Gott
Haha, har ni lagt märke till att min profilbild nedanför 'Om Madelyn' har uppdaterats? Skaffat hårförlägning ;)
Hur häftigt skulle det inte vara om man blev populär under namnet "Star Stable's Rapunzel"? Vilken häftig och annorlunda titel!
 
 
Nu har jag alltså äntligen fått Gimp att fungera och är otroligt glad och nöjd över det. Men har ännu väldigt mycket kvar att lära så om någon frivilligt ställer upp med att kanske berätta grunderna, blir jag sjukt tacksam <3
 
Mer redigerande ska det bli ikväll och fortsättningen av uppdragen också. Och i morgon är det finally friday! Btw, vi ses i nästa inlägg? <3
 
Xx

Fortsättning på uppdragen.

/ Fritid
Idag var Onsdags Uppdateringen fortsättningen på uppdragen i Skördebygden! Det kom även nya kläder; kavajer och schabrak. Vad tyckte ni om uppdateringen?
 
Taget från Star Stable Online's hemsida.
 
Idag har jag laddat ner Gimp! Tycker att det verkar väldigt bra och ångrar inte att jag laddade ner det. Men dock har jag ett problem. :/
Jag jobbade med en bild i ca 1 ½ timme och blev till sist nöjd och tyckte att nu var den klar. Men då jag skulle spara den och lägga ut på bloggen så visade bara denna Gimp ikonen och så stod det med röd text att bilden inte gick att visa. Jag försökte flera gånger men det gick verkligen inte. Är väldigt ledsen över det och hoppas att någon vet vad som är problemet och behöver göras. Kommentera gärna i så fall!
 
Är det bara jag som har blivit kär i filmen Frozen? Tycker den är så härlig och älskar tanken bakom filmen. Allt det gjorde mig så inspirerad så jag satte mig vid ett bord och började rita av Elsa Frozen. När bilden är klar kan jag lägga ut den så får ni kommentera vad ni tycker. Men glöm inte att jag endast är 13 år och inte är bra på att rita, sämre än dig, Mel <3

Kram på er! Och kommentera gärna om ni vet vad jag ska göra med Gimp, tacksam isf :)
 
Xx

Hm..

/ Onsdags Uppdatering
Funderat i några dagar om jag ska ladda ner Gimp. Skulle verkligen vilja göra det, man kan redigera om osv. Dock hajjar jag inte teckniken än, men det blir inte så svårt att fixa.
 
 
Och i morgon är det Onsdags Uppdateringen! Vad tror nu att kommer hända? Och vad vill ni att ska hända?
 
Xx

Mitt nästa hästköp.

/ Hästarna
Om jag skulle köpa en till häst så skulle det vara.. En Appaloosa! Och inte vilken som helst, eller njae kanske.. Men denna gråa, ståtliga med fläckar vid Marley's Farm.
 
 
Blev väldigt inspirerad att köpa den, när jag läste en blogg, Jag menar, Look At This?! *-* Är den inte otroligt vacker? Svart eller kanske indigo skulle passa den perfekt. Vad skulle ni tycka om hästköpet om jag verkligen skulle ta det på allvar och köpa den? Och vad skulle den heta?
 
Xx

Redigerings Dax!

/ Smått & Gott
Igår loggade jag inte ens in på Star Stable. Kändes konstigt. Gjorde inga sprickor, levlade eller ens matade hästarna. Nej, snart blir det revolution.
Igår natt började jag tänka på att man kanske skulle redigera lite? Det har ju blivit sommar på sso nu, så snöflingorna, bakgrunden, profilbilden och headern ska bort! Vad tycker ni om det?
 
 
Och igår flummade jag lite igenom mina inlägg och lade märke till denna bild. Jag älskar den! Synd bara att det är vinter på den, annars skulle det bra kunna blitt en header.
 
Nu ska jag börja på med redigeringen, Ciao!
 
Xx
 

½ SSO ~ ½ IRL

/ IRL
Vet ju inte vad ni läsare tänker på när ni läser min blogg, kan ju hända att många inte heller märker att jag försvinner från bloggen ett tag. Men precis som jag skrev igår, har jag gått omkring på stan i ca 4 h idag och varit på bio. Efter det ville jag bara ta det lugnt, orkade inte med sso ens.
Och det känns inte bra. Förr ägnade jag 12 h till sso och gjorde allt för att fixa klart precis allt. Men nu föredrar jag att se på PLL eller GG istället. Vill ju hinna med båda men tiden räcker inte till.
 
Så när jag slutligen loggar in gör jag mest bara sprickor och hinner levla det mesta jag hinner.
 
 
Påväg till en spricka i GÅD.
 

Testade på ett runt motiv när jag redigerade denna bild, ser det alltför konstigt ut? 
Btw, kan ju hända att det är väldigt många som undrar varför jag bytte server till ettan. En av de anledningarna var att man inte fick ägna en liten stund irl utan att någon blev arg. Och man måste skaipa dygnet runt för att bli god vän med någon. Jag tyckte inte om det ett dugg, varför ha ett sådant system? Vart har "skicka mejl till varandra" - metoden försvunnit? Tyckte det var störtlöjligt och tycker det ännu, men annars var andra servern bra och man saknar många personer ibland.
Men, kram på er! Ska försöka göra ett inlägg i morgon om min resa på hela Star Stable, haha.
 
Xx
 

Star Stable utan uppdatering?

/ Fritid
Hur skulle sso se ut utan Onsdagsuppdatering? Det skulle bli dötrist med sanningens ord. Star Stable Online är unikt med just uppdateringen. Vad jag känner till finns det ingen annan som uppdaterar olika varje gång, fixar oftast det som spelarna vill och varierar sig.
 
Tänk er det. Man skulle inte få något nytt alls! Gahh vad tråkigt det skulle vara. Jag menar, man skulle ha alla kläder i hela Jorvik, gjort alla uppdrag, kommit så långt det går, ha endast en häst, ingen skördebygden eller Gyllen Åsarnas Dal. Nejj det går ju knappt att tänka sig. Allting skulle vara så enformigt och alla skulle säkert se likadanna ut också.
Så Tack Star Stable för att ni jobbar med Onsdags uppdateringen varje onsdag och gör oss spelare nöjda och glada. Detta var bara något jag funderat över och kanske var värt att ta upp, jag vet inte ;)
 
 
Dessutom hittade jag ett fotografi från min mormor då hon var ung. Visst liknar hon mig? ;)
Så detta låg alltså i mitt hemstall längst bak i garderoben venne hur det hamnat där. Nejj nu ska jag börja fixa lite irl också. Ska på bio i morgon, så kan hända att det inte blir så sjukt lång aktivitet. Men vi hörs finisar!
 
Xx

Dagen jag väntat på..

/ Fritid
Nu kan jag stolt meddela er alla att: Jag är i level 15!
 

Allt tack vare de nya uppdragen i Onsdags Uppdateringen som kom i går. Uppdraget gav tillräckligt med XP för mig att levla så är väldigt nöjd och glad, tack!
 
 
Väntat på denna dag och att detta ska hända mig enda sedan Isabella levlade på andra servern. Men nu, finally har det hänt för mig också! → Next stop level 16. Haha ;)
 
Kram på er!
 
Xx

Lite header ändringar.

/ Onsdags Uppdatering
Jag antar att ni märkt att headern är ändrad. Den blev faktiskt inte bra och är faktiskt sjukt missnöjd. Och konstigt nog tog det 2 h att göra den! Allting var sjukt krångligt och deprimerande så var nära att ge upp ett antal gånger. Vad tycker ni om headern?
 
Också när det kommer till en header eller bilder överlag, har jag skaffat ett nytt program som är väldigt bra + gratis. Det heter PhotoScape och det rekommenderar jag hittils!
 
Men nu börjar nog vi alla vara taggade på samma sak: Onsdags Uppdateringen!
 
Denna bild, som jag redigerat, kommer jag antagligen lägga ut varje vecka. Vad vill ni att ska komma imorgon? Och blir ni besvikna om det skulle komma något speciellt?
 
Xx

Lite Smått & Gott.

/ Smått & Gott
Nu är dagen kommen, jag har skaffat hela klubboutfiten. Väldigt glad över det! Konstigt nog tog det bara 1 vecka att samla ihop allting, men jag har jobbat flitigt och samlat alla pengar som går - så att jag kunde ha på mig den igår. Väldigt ledsen över att jag inte kunde komma, såg otroligt mycket framemot det. :'/
 
 
 
 
Nu har jag hela klubb outfiten!
 

Vill du också gå med i Lightning Wolves Order ? Tveka inte, och gå in på lwosso (länk här) om du vill gå med i en mysig klubb med förhoppningsvis snart många medlemmar, gott folk och roliga event. Verkligen urbra klubb, så ansök! Vem vet, kanske du slipper med? :)
 
Idag har jag även fått sprickor. Glad borde man kanske vara, men inte jag. Jag vet ju vad det innebär och hur sjukt mycke tid man måste lägga på det för att slutligen bli beundrad. Har nu alltså väldigt lite kvar till level 15, men jag hoppas på att försöka levla denna vecka. ♥
 
Jag ska även börja ta detta 'header projekt' på allvar och faktiskt börja jobba och lägga ner tid på den. Jag vill att den ska bli bra och få läsarna att vilja stanna, haha. Det är ju trots allt ett nyårslöfte.

Och ni läsare & vänner som t.ex kommenterat bilden på mig irl, tack så otroligt för kommentarerna. Blir nästan rörd av det ni skriver. ♥ Ni gjorde min dag :')
 
Xx

Varit lite offline :/

/ Goldflame
Ursäkta att jag vart offline i spelet och på bloggen ett ganska bra tag. Jag har sovit över hos två vänner irl och min kusin har varit här. I morgon börjar skolan för mig, så ska försöka att bli lite mer aktiv osv då skolan börjar.
 
 
Btw, är vid de riktigt sista uppdragen nu. Se vilken snygg svansrosett jag skaffat, haha :D
De tyckte väll att jag behövde något som matchade med resten av outfiten xD
Kram!
 
Xx
 

Hästens Klubboutfit!

/ Midnightdream
Nu har jag köpt lite mer än halva klubboutfiten till Lightning Wolves Order. Hästen har hela klubboutfiten och jag har jackan + byxorna, så inte mycket kvar nu!
 
 
Dessutom tycker jag att Midninghtdream passar utmärkt i denna färg *-*
 
Xx

Hur ser Madde ut IRL egentligen? ;o

/ IRL
Tyckte att ni läsare borde få en liten överblick på den människa jag är utanför skärmen.
 
 
Jag :/
 
Jag heter Linn och satsar egentligen ganska mycket på irl, eller skulle vilja det. Star Stable har fängslat mig och gjort att jag bara sitter och glor på det i kanske 9 h per dag. :/
Men jag ska försöka att satsa en aning mer på irl men ändå inte glömma bort sso och mina vänner där. ^^
 
Kram på er alla läsare.
 
Xx

 

Nattlig Fika ƹ̵̡ӝ̵̨̄ʒ

/ Natt Bestyr
I natt har jag och Amanda dragit runt och fikat mitt i natten rent utsagt x) Haft en jätte kul stund med dig, haha! Vi stack till både Jarlaheim Café och Wolf In Hell (HAHHAHA).
Men vi red bara till WHI för att äta Ed's berömda macka.. ^^
 
 
 
Hoppas det blir mer av detta! ♥
 
Kolla in hennes blogg! Amandas blogg   <---
 
Sedan stack jag även till Västkobbens på en annan fika med Carina Longpaw, eftersom hon inte hade någon att vara med och Manda hade loggat ut. 
 
 
Efter två kaffekoppar, en milkshake och en citron macaron var vi mätta och belåtna för att avsluta detta nattliga fikande. Nu är klockan snart 3 hos mig, så dax att gå och sova kanske? x)
 
Godnatt på er ♥
 
Xx
 
 
 

Den allra första bilden jag redigerade ♣

/
 
 
Här har ni den första bilden jag redigerade på Star Stable.
 
Xx

De glömda hedarna

/ Goldflame
De glömda hedarna är verkligen en plats som åtminstone jag - glömt bort. Det finns inga uppdrag eller blåa, kanske lite fiske ibland - men inte annars, uppdrag eller sysslor där.
Så vad har man där att göra? Då man vill iväg från allt och alla. Då är detta en mycket bra plats.
 
Tänk hur mycket som egentligen är vackert där? Vissa hus är kanske lite nerfallna och träden knotiga och stora. Men helheten är egentligen väldigt vacker. Alla stenar, träd och blommor som växer villt, stora ängar att bara galoppera på..
Jag och Goldie skulle dra ut och fiska där, för vi blev klara med sysslorna och levlingen idag igen, så vi passade på att upptäcka. Vi galopperade över ängarna i högsta växeln och bara njöt. Vilket underbart ställe det är, egentligen!
 
 
 
 
 
 
Trevlig stund i de glömda hedarna har vi haft, du och jag ♥
 
Men nu ska jag och Goldie dra på det riktiga ärendet - nämligen fiska. Vi ses snart ♥ !
Kram
 
Xx
 
 

Café Röda Hajen

/
Idag har även jag som många andra, varit på Café. En riktigt bra uppdatering, Sso! Jag gillar verkligen denna känsla att man antingen bara kan sitta, eller beställa.
Ett annat plus som jag lagt märke till är att de serverar olika godsaker på varje café. Och vad mysigt det är, påminner väldigt mycket om cafeer irl.
 
 
Dessutom gillar jag servitörernas utstyrsel, men gah vad kallt det måste vara! Hon går omkring i kortärmad - det snöar och det är is på vattnet. Hon måste få bra lön, tänker man ju.
 
På ett vis är det skönt att komma iväg från allt och bara sitta där och äta, om man säger så. Jag beställde en Rosa Läsk. Jag och Goldflame gjorde det vardagliga levlandet så båda två blev väldigt törstiga. Jag tog min läsk och Goldie fick lite vatten i Stall Gyllenbladet.

Men hur många finns det, kanske många undrar? Jo, det finns café vid Västkobbens Fiskeby, Wolf Hell Inn, Café utanför Jarlaheim, Fort Pinta, Marios Observatorium, Valedale och Firegrove.
Btw ~ Väldigt bra uppdatering! Många + !
 
Kram
 
Xx
 

Gahh...

/
Spelservern är stängd och jag längtar ihjäl mig till cafeet. Har ni sett uppdateringen? Och vad tycker ni om den?
 
 
Dat Happiness när man ser detta. *ily sso, men skynda er liite?*
 
Kram
 
Xx

๑ Belöningen ๑

/
Som ni kanske märkte i mitt förra inlägg så har det mesta av dagen gått till att samla stjärnor. Och lägger man mycket tid på något/någon, man sysslar med något länge kreativt - så har det sin belöning.
Jag gick från i morse att ha 32 stjärnor, men nu har jag 65. Så lite tid har jag väll lagt ut på att leta stjärnor.
 
 
Jag är i alla fall väldigt glad och nöjd. Jag trodde verkligen inte att jag skulle hitta alla. Men med hjälp av Crisse's blogg + Youtube har allt gått galant.
Jag hjälper gärna någon med att hitta vissa stjärnor, men det finns säkert många jag inte minns längre xd Hehe..
 
Kram
 
Xx
 

Stjärn Jakt ★

/ Goldflame
Idag har jag och Goldflame fångat lite stjärnor. Vissa kanske tänker: "Hahaha, har hon inte fått alla stjärnor ännu?" men nej, det har jag inte. Så försökt lite medan vi levlade.
Tack Crisse för stjärnkartan, besök hennes blogg. Hon har väldigt bra stjärnkartor. ;)
 
 
Hoppas ni fått en bra start på 2014! Ses i nästa inlägg!
 
Xx

.:☮ 2014 ☮:.

/
Gott nytt år! Äntligen är det de efterlängtade 2014! Hoppas ni haft ett bra år, och får ett ännu bättre år! Här kommer en liten överblick från mitt 2013.
 
 
 
 
 
 
Ett riktigt Gott Nytt År, ska ni ha! Detta kollage har jag gjort kvällen till ära, vi ses i nästa inlägg ♥
 
 
Kram ♥
 
Xx