❂ Dag 5 ~ Mina tankar om huvudstoryn ❂

/ Smått & Gott
Förlåt att detta inlägg inte kom igår, men jag har så fullt upp nu i slutet av sommarlovet - det leder till att jag inte loggar in på sso mycket heller. Jag håller inte på att gå i dvala igen, men vi har (äntligen) skaffat Netflix, så spenderar dagarna genom att kolla filmer och serier.
 
Och nu till huvudstoryn. Om jag först & främst ska vara ärlig, så är jag inte så insattt som de flesta. Vissa saker kommer jag inte ihåg, vissa saker har jag liksom bara klickat bort så att jag kan börja med uppdraget och vissa saker har jag inte ens förstått eller orkat bry mig om. Det är lite synd, med tanke på att det är en ganska stor roll i Star Stable, och den verkar ju helt underbar när man riktigt tänker efter.
Men, jag har tyvärr inte så mycket att säga - minns inte ens vilka "krafter" de har, och inte ens vad dedär druiderna eller soulriders (ngt sånt) heter.
 
Många har stenkoll på detdär, medan jag inte minns typ något. Men jag gillar tanken att de har krafter, har alltid älskat magi (Disney Land var ju redan drömmen, asså) och hoppas att vi får ngt sånt också, eller?
 
Bilden tagen från Starstable.com
Kram på er!
 
Xx
 

❂ Dag 4 ~ Min Historia Med Star Stable ❂

/ Natt Bestyr
Först och främst ska jag länka inlägget jag skrev för ett litet tag sedan. Det hittar ni HÄR Om ni redan läst det och så, vet ni att sso har haft en stor betydelse för mig när jag var Newbie. Idag när jag bläddrade igenom mina bilder på iPoden, märkte jag en bild som jag verkligen hade glömt bort att jag tagit.
Jag hade fotat min dator där det visade mig i level 4 på sso, i Moorland. Det var verkligen så himla kul att se - och vad man har förändrats sedan dess!
 
Men min historia på Star Stable, den är ganska svår att förklara egentligen. Minns att jag vart med i ett par klubbar, första dagen jag hittade till sso, men jag minns inte vad de heter. Däremot minns jag att klubbledaren var väldigt snäll, och i hög level (det var ju så häftigt för mig på den tiden, när jag var newbie). När jag loggade in ett halvt år efter, hade jag blivit kickad ur klubben och hade nästan inga vänner. Men det förstår man ju - vem vill vara vän med ngn som loggar in en gång i halvåret?
 
Jag började ju alltså på sso år 2010, eller 2011 (Omg, minns inte ens det). Det var på den tiden som det nyss hade öppnats, det fanns bara en server och varken GÅD eller SB hade ju öppnats då. Då fanns inte ens Pole Bendning i Moorland, haha! Vart ju med i sso i ca 2 år, innan jag blev Star Rider. Då öppnades det nya ögon för mig. En sjukt vacker, animerad värld man kunde rida och ha uppdrag i! Jag bokstavligt sprang hem från skolan varje dag för att kunna logga in och spela 10 timmar i sträck. På helgarna blev det ju tråkigt nog ännu mer.
 
För mig så började ju allting på server 1. Det var där jag blev medlem och där jag träffade Bella, som ändrade mitt liv. Efter bara 2 dagar blev vi bästa vänner och hade så himla kul tillsammans. Men hon var ju Lifetime och jag var newbie + loggade in 1 gång i halvåret - så vi gled ju ifrån varandra. När jag väl loggade in och hon var inne så red vi runt och hade så fantastiskt roligt. En av de bästa tiderna i mitt sso spelande! Men jag kan inte neka att jag kände mig utanför när man förstod att hon chattade med andra som var Star Rider och så. Blev väldigt ledsen när jag stod i Moorland och väntade på henne och hon berättade att hon var vid Steve's. Jag kunde ju inte ens rida dit och hon orkade inte dra till Moorland hela tiden. Då kände jag mig rejält sårad och loggade ut.
 
Ett år senare så befann jag mig på andra servern. Star Stable hade flyttat över mig eftersom jag loggade in så sällan och första servern var full. Så när jag fick min egna dator, och kunde spela sso på den - började jag mitt spelande på en helt annan server med helt nya människor. Jag fick börja om från 0, helt enkelt.
Efter ett tag träffade jag på då "kändisen" Isabella Waterstar. Första gången jag såg hennes namn var i Global och hon verkade så himla snäll. Sedan såg jag henne i Jarlaheim så jag började stalka henne och pang! Där blev vi vänner, haha.
 
Vi började leta spöken, om ni minns Halloween? Och vi blev bara bättre och bättre vänner. Och så lade jag märke till att hon var medlem i det otroligt populära klubben på Server två, The Swans. Så jag hittade deras hemsida och sökte till den. Efter ca 1 vecka fick jag beskedet om att jag skulle bli medlem och jag stormtrivdes där! Verkligen en fantastisk klubb med underbara människor. Callie var klubbledare - alltså Bambi Deerheart på server 1. Hon var en jätte bra klubbledare men mycket ansvar, hon skötte klubben utmärkt, kort sagt.
Och jag blev bara bättre och bättre vän med Issa, bästis på sso t.om. Däremot drogs jag in i "Skype virveln". Jag pratade på skype varje dag i flera timmar i sträck och det fanns inte tid till annat. Detta gjorde mig väldigt trött och jag kände mig liksom bunden till det, att jag inte hade något annat alternativ och jag kunde inte säga ifrån.
 
Allt det gjorde mig så utmattad och trött, att jag böt till server 1 helt plötsligt. Det var ju lite av en chock för de jag kände bra på server 2, t.ex Issa, Callie (Bambi), Ana (Melissa).. Och det enda jag behövde skriva till Star Stable support var ju att de hade flyttat över till server 2 av misstag, för det var ju sant.
 
Nåja, nu har jag fått otroligt många vänner på server 1 och jag trivs så bra i Lightning Wolves Order, som ägs av Rännan. Skulle säga att jag är god vän med alla i klubben och alla är verkligen härliga personer! Dessutom är det ju nästan samma "gäng" som på andra servern. Jag trivs hur bra som helst och har verkligen inga planer på att lämna, tror faktiskt att jag ska stanna här för alltid. (:
 
 
Här kommer en oredigerad bild på mig och Goldie. Verkligen fantastiskt här på server 1, speciellt på natten. Jag ångrar inte att jag bytte server, trots att jag saknar er fina på server 2 ibland. Kram på er!
 
Xx

❂ Dag 3 ~ Mitt Stall ❂

/ Hästarna
Det var ju för ett litet tag sedan som jag lade ut bilden på mitt hemstall. Men nu har jag ju skaffat en till liten rackare! Och eftersom det står "Mitt Stall" kan jag ju fota lite ur min garderob också - ni kommer bli i chocktillstånd, eftersom jag har så sjukt lite kläder. Jag skäms.
 
 
 
 
Kort & gott, ser mitt hemstall ut såhär. Försökte göra det så enkelt som möjligt att förstå, och snälla inga hatkommentarer för min pangfulla garderob? (; Kram på er!
 
Xx
 
 
 

❂ Dag 2 ~ Min Starthäst ❂

/ Brightmagic
Detta inlägg är till min fina starthäst, Brightmagic. Här har ni länken till hur jag hittade honom och lite andra uppgifter: HÄR
 
Brightmagic är en av de hästar som betyder mest för mig. Han har somsagt accepterat mig trots att jag var newbie, och jag har accepterat honom för att han inte "vågade" gå till Star Rider områdena. (;
Min fina Brightmagic/Brittan/Brighty. <'3
 
Däremot gillar jag inte namnet så mycket, men det känns så himla konstigt att ändra namn på sin starthäst, eller hur? Han har varit med mig på åtminstone hälften av alla uppdrag på Jorvik. Och jag älskar hans färg faktiskt, vit och brun man. Förr ville jag att han skulle vara helvit, men nu är jag glad att det inte blev så. Tycker han är så fin som han är, haha <3 
 
Dock är det synd att jag rider honom sjukt sällan. Har aldrig tid att bara rida mina hästar, utan all tid går åt att levla upp dem. Nu red jag ut honom en sväng vid Fort Pinta och tog denna natt bild!
 
 
Jag tycker så mycket om honom. Ibland kan jag bara stå och mysa med honom i stallet. Han har varit med om så himla mycket, bergsklättra, andra servern, uppdragen, äventyr och en massa upptäckande. Nejj, jag har varit alldeles för lite med honom på sista tiden. Tror jag ska dra ner och köpa ett äpple åt honom! Kram på er!
 
Xx
 

❂ Dag 1 ~ Om mig ❂

/ Smått & Gott
Har ju för ett litet tag sedan skrivit ner hur det gick till när jag blev med i Star Stable, men eftersom dag fyra kan tolkas som sin historia med sso, ska jag inte länka det inlägget och så, ännu. Well, nu ska jag börja på.
 
Jag heter Madelyn Friendlee på Star Stable, server 1 - Air Star. Jag kallas för lite annorlunda saker, om jag ska vara ärlig; Pekka, Maddut och Pikachu bl.a. Men mest kallas jag Madde, och måste erkänna att jag HATADE det smekamnet när jag började spela - då ville jag bli kallad för Lynn, så en av mina bästa vänner från tidigt av mitt spelande, kallar mig ännu för Lynn. Ville ju bli kallad det för det är ju ganska likt mitt irl namn, Linn. Men nu är det okejj med Madde, haha. :3
 
Jag är väldigt artig höll jag på att säga, men det kan jag väll ändå inte påstå, då tycker ni läsare att jag är väldigt ego.. Haha, nejmen jag är lite skämtgalen av mig. Jag skämtar och gör narr av allt och alla, vilket kan vara både positivt och negativt.. Jag älskar att göra folk glada och älskar mina vänner över allt annat, säger dock det väldigt sällan - men det ska ni veta. <3
 
Just nu bor jag i Fort Pinta med mina 9 hästar, Brightmagic, Wildpearl, Supernova, Goldflame, Midnightdream, Minilove, Hotpepper, Summerbeauty & Babygirl. Älskar dem verkligen, fast de inte är så mycket mer än några hästar på en skärm. (Hoppas att inga mammor ser detta inlägg som har barn som spelar sso och inte vill att de ska vara medvetna om verkligheten.)
Jag har ju också väldigt dåliga sidor, tyvärr - men det har väll alla? xD T.ex så kan jag bli arg ganska lätt, och då är jag sjukt långsint av mig. Och myycket annat, men det hoppas jag inte att jag ska behöva ta upp, haha.
 
Jag har alltid varit blond på sso, förutom en gång när jag så gärna ville ha en ny frisyr, men bytte väldigt snabb - trivdes inte alls.
 
     
 
Här har ni mig genom åren, i utseende alltså. Förlåt för kvalitén på vissa bilder och att de har "lite" olika storlekar. En stor fail är ju att jag har på samma hatt på 3 bilder *pinsamt*, men det råkade sig och så har jag ju inte mängder med kläder heller.. xd
 
Nu är detta inlägg klart, hoppas att ni fick en liten sammanfattning över mig som person, och hoppas att ni gillade det! Kom nyss hem så nu ska jag testa Onsdagsuppdateringen, hoppas att de lyckats. Fortsättningen kommer ju imorgon. Kram på er!
 
Xx

 
 
 

Ny hääst!

/ Onsdags Uppdatering
Igår kom min underbara -trumvirvel- arab till Friendlee familjen!
 
Är verkligen väldigt nöjd och fick ju "provrida den" på Bellas konto, så det gjorde saken bättre. Älskar den! Nu lyckades jag även att ta 3 bilder, med min vackra *host* systemkamera (;
 
 
 
 
Välkommen Babygirl! Om någon av er har tips på smeknamn, är det bara att kommentera :'D
Förresten, det är ju sjukt många som gör denna utmaning av Esme, så jag tänkte testa den. Börjar imorgon. (:
 

Hoppas inte folk tror att jag liksom härmar er, men man vill ju vara inne - eller hur, haha? 8D Och så är det ju Onsdagsuppdatering imorgon också! Gash vilket långt inlägg detta blev X)
 
 
Undrar vad som händer imorgon då? Bara jag som är taggad på att Tobbe ska komma, men ändå sjukt störd över att han aldrig kommer? Nu får ni skärpa er, haha. Kram på er!
 
Xx

Lite shopping blev det ;_;

/ Shoppat
Idag har jag köpt stora, småa saker + en hemsk sak jag meddelade Support om. Kommer dit snart, först ska jag fråga - vem är detta?
 
 
Bilden är inte så lyckad, men det är en bild iaf, haha. Alltså det är jag, och jag ser faktiskt nästan exakt ut som Bella - och det är ju synd, för det är inte meningen att härma av henne. Men jag älskar mitt nya utseende, faktiskt. Har alltid gillar denna frisyr och köpt stor påfyllning i min garderob (har endast 11 Sc kvar nu, hehe) men ska försöka fixa mera shopping sedan - skäms över hur lite kläder jag har.
 
Men nu till den dåliga saken.
Är det bara jag som varit med om detta; att saker man har köpt, är inte borttaget ur butiken. Många saker jag köpt har ju då en tom ruta, som det ska vara, men det är också väldigt många saker som inte är borttagna ur butiken fast jag vet att jag köpt dem!
Så är det med bl.a benlindor, svansrosetter & så såg jag en sadel idag som fanns i butiken fast jag hade en sån osv.. Nåja, det som hände var att jag hade glömt bort att jag hade en sådan benlinda så jag köpte en till och det visade sig vara exakt samma! Jag har alltså dublett av ett par benlindor, som ser helt likadanna ut. Och det slösade jag ca 70 Sc på!
 
 
(Dålig bild) Blev sjukt arg och ledsen över det, de var inte kul alls. Jag meddelade Support, för jag tycker inte att det ska behöva vara så. Man ska inte kunna köpa dubletter, allt man har köpt ska vara borttaget, naff said.
 
Har ni varit med om detta? :c
 
Xx

Dubbla Sc *-*

/ Shoppat
Tack, mamii för att du köpte dubbla starcoins till mig, haha. Nu blir det shopping!
 
 
Nu har jag lite catching i ryggan. Ska byta hemstall till Fort Pinta, köpa kläder - möjligtvis solglasögon osv. Kanske en ny frisyr också? (;
 
Xx

Väldigt trist inlägg ._.

/ Fritid
Just nu sitter jag hemma hos min mormor och morfar, har just spelat spel och ska simma imorgon (igen). Det är verkligen en lyx att komma hit, de har en sjukt stor gård med 4 hus, en skog och körsbärsträd "skog". De har även en alldeles egen strand som hör till gården, vilket betyder att man får "hoppa i plurret" som de kallar det i sso, när man vill. Verkligen hur skönt som helst och en perfekt semester!
 
Allt detta betyder att jag inte kommer vara aktiv till Söndag. Hela Lördagen går åt att köra bil tillbaka till mitt hem (6 h bilresa) så först på Söndag loggar jag in vanligt och är med på klubbmötet.
Dessutom så tycker jag att denna dators (min morfars) grafikvalité är myycket sämre än min egen dators. Då försämras "Star Stable lusten" och orkar inte levla och så. Och på köpet kan jag ju inte skärmdumpa på denna dator, så ni får helt enkelt vänta tills Söndag - det gäller bloggen också.
 
Hoppas att ni läsare har det bra, förresten. Hann inte klart med alla tidsinställda så det fick bli ett nu istället. Kan ju inte heller lägga upp bild, förutom de gamla jag lagt upp någon gång, med det är ju såklart inte lika kul.
Nu är jag äntligen klar med sprickorna! Jag slipper se dem varje dag, man blir faktiskt galen av det. Det är sjuukt många gånger som jag liksom kollat snabbt ut (irl då) och typ känt att det fanns en spricka där, hahah. Så man får trauma av dem, okej kanske inte. c8
Förlåt att jag är tråkig, är på "bättringsvägen" men antar att jag blir mig själv när jag kommer hem. ^^ Glöm alltså inte att jag inte skriver inlägg förrän om Söndag! Kram på er!
 
Xx

Vad händer imorgon, då?

/ Fritid
Imorgon är det den efterlängtade Onsdagsuppdateringen! Förra veckan gjorde jag ju ett långt inlägg om Tobbe Larsson, och han sägs tydligen komma denna gång. Hoppas det!
 
 
Hoppas man får med en slags ny 'tränings funktion'. Har dock inga förslag om vad det skulle gå ut på, men det är väldigt många som gissar på det. Sedan har ju Reed Kessler stått i Ridhuset i evigheter, eller hur? Hon kanske också kommer med i något skede? Kram på er!
 
Xx

Tips: Spionera!

/ Fritid
I Lördags så råkade jag springa på Rännans syster, Becca igen (förlåt) <3 Hon befann sig i Moorland och gjorde sysslorna & så - om ngn vill veta ;)
Nåja, då jag var inloggad på Bella så träffade jag på Rännan, som kommer läsa detta med en chock - eller inte. Well, det är sjuukt kul att spionera på personen som man känner så bra, för hon vet ju inte om att det är liksom "jag" som är inloggad där..
 
 

MOHAHAHA <3 Kram på er! Detta var alltså tidsinställt (:
 
Xx
 

Soo close *-*

/ Smått & Gott
Detta inlägg är tidsinställt, eftersom jag är påväg till min mormor och morfar just nu.
Alltså, jag kan inte fatta det. Det är snart slut! (Och jag pratar inte om någon kille, haha) Jag tänker på sprickorna!
 
 
Jag har kämpat i evigheter utan att nästan aldrig kollat in själva metaren. Men nu gör jag det, och det är så himla kul att se att jag inte har mycket kvar jag gissar på bara några små dagar 8D
 
Jag kommer ju inte kunna skärmdumpa, så jag gissar att jag blir klar med sprickorna när jag är hos M&M (HAHHAHA, godiset). Men ha det bra så länge! Kram på er!
 
Xx

Reser bort till Lördag.

/ IRL
Nu kommer jag resa iväg till mina morföräldrar i en vecka. Det tar 6 timmar att köra dit, vilket betyder att jag antagligen inte kan logga in imorgon. Därför har jag överlåtit Bella att logga in en dag på mitt konto, så ni som ser detta - behöver inte skriva 'Hej Madde' i klubbchatten (:
 
 
Detta är en sjukt ful bild, men orkar seriöst inte börja redigera nu. Har så mycket att tänka på och packa. Sedan kommer jag ju inte heller kunna skärmdumpa på deras dator, så kommer väll köra på tidsinställda hela veckan. :/
 
Men kram på er, så ses vi i spelet!
 
Xx

Bakgrundsbilden..

/ Smått & Gott
Idag började jag tänka lite över denna bakgrund som Star Stable har på sin hemsida.. Den är ju ofc väldigt fin och de har fått själva bilden väldigt bra, men det är många som klagar över att den ser ut som något helt annat spel, och de kan jag förstås hålla med om.
 
 
Men efter ett tag började jag tänka att, liksom tänk om det kommer se ut såhär sedan? Åtminstone en grej som jag känner igen, är den gröna piké skjortan som tjejen längst fram har på sig. Och där bland dessa berg så kan man ju skymta Silverglade slottet, eller hur?
Hästarna tror jag att kan komma i framtiden, måste erkänna att jag tycker att huvudet, liksom mulen till öronen ser ut som en fjording. Resten passar ju inte så bra, men påriktigt det är ju nästan exakt!
 
 
Om man liksom tar bort manen och så, är det ju precis likt - enligt mig, då såklart. (:
 
Och när det kommer tillbaks till bilden, så måste det ju vara ett område som kommer öppna, det kan inte alls vara omöjligt. Men det stället måste ju vara väldigt öppet (så att man kan se Baronessans slott)..
 
 
Här har jag på något sätt försökt rita ut hur jag tänker, och jag tror nästan på min egna teori, själv. Man ser baronessans slott därifrån för man märker ju att det är väldigt långt bort, eftersom man inte kan urskilja ens Vingårdens tak.
När man reser till 'Tid och rum' så visas det ju att det är där i närheten som man befinner sig. Där finns ju även en ingång till ett oöppnat område. Men det lär vi ju veta mer om sedan också.
 
Sedan har jag inte heller någon tanke om hur Dinodalen kan se ut. Men jag gissar att det inte är den, om man ser ovanför Valedale så märker man att det mest kommer bestå av snö. Men, vi får se. :D
 
Bara lite tankar, det är inte alls säkert att det stämmer! Kram på er
 
Xx
 
 
 

Imorgon..?

/ Fritid
Alltså är det bara jag som hört ryktet att Tobbe Larsson kommer till Sso imorgon?
 
 
 
Detta kommer verkligen bli en otroligt kul och annorlunda uppdatering! Han har också blivit intervjuad om detta, så om ni inte sett den och vill se den finns länken --> här <--
 
 
Och om den uppdateringen inte kommer imorgon, vad händer då? Kram på er!
 
Xx

Bra jobbat jack..

/ Smått & Gott
Eftersom jag hade min paus så länge, så blev jag först nu Populär med Goldspur. Men alltid kul med uppdrag!
 
 
Jack lyckas verkligen med allt. Hoppas att hans fail kommer ut på J - Tube nudå, haha ^^
 
Xx

What ya think?

/ Smått & Gott
Alltså jag funderar på denna frisyr, och har gjort det länge..
 
 
Har alltid älskat denna, och trivs så bra i den när jag är inloggad på Bella. Men vad tycker ni? Ska jag köpa den, när jag väl slår till? Hm..
 
Xx
 

När det gäller ponnyer..

/ Levling
Idag fick jag reda på en mycket bra, men chockerande sak av Iza.. Jag har alltid hört, både på denna och andra servern, att ponnys är mycket sega och dubbelt så trögare att levla. Jag har för mig att Rännan sålt sin en ponny i level 15, och att alla bara: "Varför gjorde du så?" "Den var ju i level 15".. Och det förstod jag inte heller eftersom jag trott - under hela tiden som ponnys funnits i sso - att det tar dubbelt så mycket mer tid att levla en ponny, än en vanlig häst.
 
 
Men idag sade Iza att det går snabbare än en vanlig häst! Vänta, vadå? Påstår ni att jag trott under hela denna tid på att det tar ca 2 veckor att levla en ponny och det bara varit en bluff - ett falskt meddelande jag fått för mig? Är det faktiskt sant?
 
Jag kan ju inte heller veta det, för jag har sparat min ponny till sist att levla pga detta. Men är det som Iza säger sant, eller är min ca ½ år - teori sann? X)
Jag red runt lite på Bellas ponny, och då kändes det nog som att levlingen gick segare.. Men kan ju hända att det bara är jag, haha.
Kram på er!
 
Xx
 

Är faktiskt lite orolig.. :s

/ Natt Bestyr
Igår blev jag hotad på riktigt, därför är jag lite orolig just nu.
 
 
Jag ska berätta hela historien för er, eftersom jag bara har en bild - och ni inte vet vad som står ovanför.
Jag hade gjort allting på mitt konto. Levlat, tagit skattjakten, gjort sprickorna osv. Sedan loggade jag in på Bellas sida, för att levla och göra om allting jag gjort på mig.
När jag kom till Vingården för att levla hennes häst, fick jag en kommentar på Instagram. Hon hade tappat bort sin mobil så hon kunde bara få tag på mig på det sättet. Hon bad att jag skulle logga ut från Bella, så att vi kunde hänga. Jag blev ju såklart vääldigt glad, eftersom det var så länge sedan hon loggade in. Så, jag gjorde det och loggade in på Madde.
 
Jag följde med henne då hon levlade och gjorde sysslorna, eftersom jag själv redan gjort dem. Då chattade vi i grupp. Och sedan kom denna Daniela.
Hon frågade först vän på mig, och jag svarade "Ja" eftersom jag svarar ja, på alla. Och så började hon skriva i 'Säg' att jag skulle bjuda in henne i grupp. Så jag förklarade att vi helst ville chatta ensamma eftersom det var så himla länge sedan sist, men för att vara snäll så skrev jag "vi kan bjuda in dig senare (:".
 
Och det är där som bilden kommer in. Bella sade att jag skulle igga henne. Det kändes så elakt så jag började galoppera iväg och gömde mig. Jag fick bort henne, jag hade level 15 häst - inte hon. Och sedan när jag gömt mig och vände mig om, stod hon där. Uh, vad obehagligt!
 
Hon hotade att anmäla mig, men seriöst. Även om vi skulle bjudit in henne till grupp, så förstår man ju att hon kanske ändå inte skulle varit så kul att vhatta med? Vilken bra början! Och hon borde väl ha varit nöjd med att hon kunde komma med senare? Eller har jag fel? :/
Nåja, jag iggade henne och det var nog smart gjort, men har ännu skuldkänslor. Jag frågade Bella om hon trodde att hon faktiskt skulle anmäla mig, och Bella frågade: för vad?" och jag:"för att vi inte bjöd in henne i grupp." Och Bella:"gud, vad vi är kriminella." Och det är ju visserligen sant. Vad tycker ni om detta? :/
 
Xx

Lite snabb redigerat, igen B)

/ Fritid
Alltså med denna farten så tycker jag nästan att jag borde skaffa en egen kategori till 'Redigerat'. Har ju börjat redigera så mycket nu på senaste tiden. Men idag redigerade jag faktiskt mig själv med Peppar. ^^
 
 
Denna bild är ju somsagt bara snabbt redigerad. Därför ser man ju att håret (min passion, tydligen) inte är bra och tyglarna är fejk.. Men, övning ger färdighet, eller hur?
 
Nu ska jag fortsätta vara inloggad på Bellis. Så vi ses senare! Kram
 
Xx
 
 

Rännans syster :D

/ Fritid
Idag när jag levlade så sprang jag på Rännans syster, Rebecca. Det var ju ganska kul att träffa henne igen - var ju ett tag sedan jag var hos Rännan nu ;)
 
 
Kram på er, haha!
 
Xx

Saker om mig, ni kanske inte visste (:

/ Smått & Gott
 
« Jag heter Mercedes i mellanamn. När jag var liten, brukade mina irl vänner kalla mig för bilen, haha.
 
« Jag hatar finsk musik och artister. Är sjukt usel på finska också, trots att jag bor här. Förlåt, Sauli Niinistö.
 
« Mina hat tävlingar är: De svåra skogsbanorna (Minkas) & Gröndalstävlingen.
 
« Ingen av mina irl vänner vet om att jag spelar sso. Håller det hemligt, utan orsak. ^^
 
« Jag avskyr getingar, bromsar och myggor, haha.
 
« Jag har ALDRIG varit ihop med ngn i hela mitt liv (jag vet, är 14..) Och jag tror helt 100 % seriöst också att jag inte kommer bli gift - eller åtminstone ha ett bra förhållande med ngn. Jag skrämmer iväg alla killar med min usla humor. 8)
 
« Ända sedan jag blev med i SSO har jag älskat Fort Pinta Disco musiken. Jag vet, den är väldigt enformig men jag kan inte få nog av den <3
 
« Skulle inte kunna leva utan godiset Tutti Frutti Chocomix. Det är en del av mig & fick 7 st till födelsedagspresent.
 
« Älskar att levla. *-*
 
« Gråter otroligt sällan - högst 1 gång i halvåret. Jag har liksom gått omkring med dedär känslorna sålänge så när jag väl gråter, kan jag gråta i flera timmar för ingenting.
 
« På ngt sätt gillar jag att pressa mig själv med tunga saker jag egentligen inte orkar med. Som att gå till skolan när jag är sjuk..
 
« Tycker ibland att det är roligare att logga in på Bellas konto, än mitt eget.. ._. 
 
« Idag levlade finaste Middie till lvl 15 <3 !
 
 
« Däremot gråter jag otroligt lätt till filmer. Gråter lika mycket varje gång när jag ser Les Miserables och Titanic. Gråter t.om till High School Musical 2, när Troy & Gabriella gör slut HAHHAHA.
 
« Har sjuukt svårt att kolla in i ögonen på folk, kramas och be om ursäkt. (Väldigt jobbigt)
 
« Det tog ca 1 år för mig att hitta utantill i Jorvik. Förr kollade jag alltid på kartan, HAHA. 8D
 
« Har egentligen ingen riktigt "bästis" på Sso, i såfall skulle det vara Bella som jag träffade för snart 3 år sedan. Fattar ännu inte hur hon ville bli vän med mig trots att jag bara kunde vara i Moorland och Fortpinta..
 
« Jag HATAR marmelad och mint. Ser helt ärligt ingen skillnad på mint och tandkräm.
 
« Mina favorit sso låtar är dendär som kommer sjukt mycket i VG & Konrad i ML, Ponny loppet, den utanför Steve's och låten i Jorvikstallet *--* 
 
« Jag klarar inte av att inte levla fullt på en dag. Det har hänt ett par gånger och då har jag fått värsta panik med att må dåligt, hyperventilera och kallsvettas.
 
« Har sjuukt dåligt självförtroende. Även om mina allra närmaste vänner säger fina saker, så tror jag dem inte. Vänner säger ju oftast saker för att vara snälla, eller hur? :/
 
« Jag är livrädd för dedär fågelskrämmorna som spökar omkring i GÅD varje Lördag. Idag hoppade jag till högt och skrek när jag såg en sådan! D':
 
« Jag suger på att redigera på Gimp, men jag håller på att lära mig. Blir bara glad när jag ser att jag gjort framsteg ;_;
 
« Jag kan inte höra på annan musik än Top list. Och om jag inte gillar ngn låt på Top list så lyssnar jag och lyssnar tills jag börjar gilla den. >.<
 
« Min favorit smiley: ô.õ  Jag älskar den, och Bellis lärde mig den, haha ^^
 
« Har haft sjukt tur när det gäller klubbar på sso, och älskar alla mina vänner där, ni vet inte vad ni betyder <3
 
« Några små uppdateringar jag skulle vilja ha är att kunna zooma, välja sida av hästen man kunde stiga av på, att ha ingen hatt så att alla ser det, ha mer vattenhinkar än 3 och att kunna välja till ryttarens perspektiv så att man ser hästens öron framför sig och på det sättet kunna rida :3
 
« Har otroligt lite kläder på sso, jag skäms över det. Verkligen dags att uppgradera min garderob och på tal om det, ska jag städa i den ikväll. (:
 
« Nu börjar nog alla tycka att detta inlägget bli långtråkigt, så kanske läge att sluta?
 
Kram på er!
 
 
Xx
 

Smått & Gott

/ Smått & Gott
Idag har jag haft väldigt fullt upp igen. Jag har levlat alla banor på både min och min bästii's konto, och så har jag ju träffat på denna, haha.
 
 
Alltså verkligen ingen kritik eller hat mot klubben, men klubbnamnet HAHA. Verkligen bra där!
 
 
Jag fick 10 000 Jorvik Shillings! Då måste man ju nog tänka efter lite, vad man ska köpa alltså. Men jag visste ju att detta skulle hända så jag stack som på beställning till Västkobbens för att köpa slitna jeans. Och nu ligger de i min garderob *-*
 
 
Sedan har jag ju också varit inloggad på min fina kompis konto! Ibland är det faktiskt riktigt skönt att rida omkring och hjälpa henne och så plingar det inte så mycket i chatten heller eftersom hon nästan aldrig loggar in. ^^
Jag har träffat på både Iza och Reggo men ingen vet ju såklart att det är jag så jag slapp dem, puh! Haha, skämtade <3 <3
Dessutom så är det helt fantastiqe att rida denna makalösa häst! Jag älskar den! Så vi kan säga att jag provrider den, och det är väldigt bra. Nejj nu ska jag logga in en sväng på Bellson igen - hon ska köpa en till häst! Jag ska bara ta någon random och döpa den till det sämsta namnet som finns. Haha, nejj. Vi har kommit överens på Kik om namnet och hästen. Kram på er!
 
Xx
 

OMG vad hände nyss?!

/ Smått & Gott
Ni alla kommer förstå att detta var första gången men.. Jag träffade på Amanda Lightfield!! Omg omg omg. HAHHA, okejj jag är lite av ett fan - eller njae, läser hennes blogg ibland men blir galen när jag ser en kändis!
 
 
Trodde aldrig att denna dag skulle komma, men nu hände det! Jag såg henne och hon gick in i min häst. Jag har känt henne! HAHA omg - förlåt alla, men seriöst WOW.
Kram på er!
 
Xx

Busy doin' nothing

/ Mina vänner ♥
Idag har jag känt mig väldigt stressad på sso, faktiskt. Det är sällan jag är det - för jag spelar ju mest för att det är kul, men idag kändes det så.
Jag tror att det mest beror på att jag hade 3 konton att logga in på. Mitt, det på andras servern + min kompis. Jag skulle levla och sköta hästarna och sysslorna på både mitt eget och min kompis. Därför har det inte blivit så himla många inlägg idag.
 
Vet inte heller hur det blev med levlings kartan, haha. Har helt ärligt inte ens börjat på den - men ska försöka få den fixad och publicerad imorgon.
Däremot har jag hållt på att redigera en bild på min fina kompis på sso idag. Bilden är tagen från fönstret, tänkte jag säga HAHA. Men menade säga att jag tog fotot när jag var inloggad på hennes konto. Här kommer resultatet!
 
 
 
Det märks kanske inte så tydligt och så, men har fixat tyglarna, man + svans och håret. Vad tycker ni?
 
Nu tror jag seriöst att jag ska gå & lägga mig. Fast det hjälper ju inte att sova bort all stress eftersom det väntar samma sak imorgon. Men, nu ska jag inte bekymra er om mina problem. Ha det så bra, så ses vi imorgon! Kram
 
Xx
 

Detta blir man glad då man ser ^w^

/ Shoppat
Idag bara när jag öppnade ryggan så märkte jag att jag samlat Jorvik Shillings omedvetet. Det blir man verkligen glad av ^^
 
 
Nu är frågan - Vad ska jag satsa dem på?

Själv funderar jag på de slitna jeansen jag velat ha länge. Kan bra hända att de blir dem. Men kram på er, så hörs vi säkert snart! <3
 
Xx
 

BRÖLLOP!

/ Mina vänner ♥
Först, nej det är inte mitt bröllop, haha. I såfall skulle jag ju såklart meddelat om det på förhand. Nejj, mina fina kompisar Adde och Feebz gifte sig! Så glad för er skull!
Dock så kom jag 40 minuter försent (!!) Dessutom var det tänkt att jag skulle vara brudtärna åt Feebz, men nejj så blev det ju inte. Förstår inte hur jag lyckades med det, jag tänkte på det tidigare idag och när man väl loggade in märkte man hur mycket klockan var.
 
Men tack & lov så lyckades jag vara med en stund i alla fall, och det var väldigt kul - trots att jag missade den mest spännande delen.
 
 
 
Lilla Adde fastande i en backe och kunde inte trycka någonstans, så hon stod och dansade "Smågrodornas dans" helt 4 ever alone i backen, HAHA.
Sedan kom ju jag och Feebz och liksom försökte skugga och hjälpa henne. Men allt slutade med att hon måste transporteras hem, haha.
 
 
Måste säga att det var ett väldigt kul och fint bröllop, så långt jag var med. Blev verkligen glad att jag blev inbjuden ^^
 
Och ni läsare som såg framemot levlingskartan, förlåt så mycket. Men jag kom hem från min kompis ganska sent och orkade inte blogga. Jag loggade in på min kompis konto ett tag och hjälpte henne, men jag ville också läsa och se på det nyaste avsnittet av PLL. Men allt hinner man inte med i livet, haha. Madde kommer med sina visdomsord. X)

Kram på er!
 
Xx
 

Mandas redigerade bild

/ Mina vänner ♥
Nu är jag hemma från min fina kompis jag spenderat 2 nätter med. Så, nu är Madde tillbaka och inloggad. Funderade dock att logga in en snabbis på andra servern mot kvällen. De flesta jag känner är inne då.
Men nu ska ni få se Amanda Fastdaughter (länk) 's underbara redigering. Älskar den med stort Ä *-*
 
 
- Före -
 
 
- Efter -

Tycker den är så himla vacker och förändrad! Och se vad bra hon har fått fötterna! Mitt ben ser dock ut att ha ett litet hack, men det gör VERKLIGEN ingenting. <3 <3 Jag blev helt klart nöjdare än vad man kan vara så ger helt klart 10/10 <3
Kram på er!
 
Xx

Ändrade planer

/ Fritid
Nu kommer detta bli ett mycket kort och tråkigt inlägg. Det blev ändrade planer i mitt schema så jag sover över hos min kompis en natt till. 
 
Det innebär att inläggen jag lovade, kommer imorgon istället. Och jag kommer inte kunna logga in heller. Så, om ni sett mig rida omkring och göra normala saker, inte Madde saker alltså, så var det min fina syster som ställde upp med inloggningen. 
Igår fick jag även den sjukt fint redigerade bilden av bästa Manda. Den kommer upp imorgon, verkligen otroligt tacksam och nöjd. 
Sedan är det ju också Onsdagsuppdatering imorgon, så då måste ju den bilden dyka upp! 
 
 
Okejj, men nu ska ni ha det så sjukt bra ~ så syns vi imorgon! Kram på er! 
 
Xx