Tidsinställt ^^

/ Smått & Gott
Detta inlägg är alltså tidsinställt.
Har inte så himla mycket att skriva i detta inlägg, men det kommer komma upp en levlingskarta imorgon, som jag inte hann med idag. Däremot så ska Manda redigera en bild på mig, ser framemot att se den!
 
 
Såhär ser den alltså ut Före. Och efter resultatet hoppas jag att vi kommer få se imorgon! Hovarna ser ju helt galna ut så bl.a det hoppas jag att hon rättar till. Detta kommer verkligen bli superkul att se. <3
 
Sedan har jag också lovat en av mina fina vänner att logga in på hennes konto. Ska också bli väldigt kul, så det börjar jag antagligen med imorgon. Men nu ska ni fortsätta njuta av kvällen, så ses vi imorgon!
 
Xx
 

Lurade Iza HAHA ♥

/ Mina vänner ♥
Idag vaknade jag 14:00 fast det är inte ens mitt rekord.. Och nu ikväll så kommer jag dra till en kompis och sova över, se på film & sånt. Det betyder att jag varken kan vara inloggad eller blogga ikväll, fast det kan bra hända att jag fixar ett tidsinställt inlägg.
Okejj, detta hände idag när jag loggade in.
 
 
 
 
HAHA kul start när man loggar in. Sedan hade ju Manda och jag en "Horsewalk" som vi kallar det, fast med mina hästar denna gång.
Okejj, nu ska jag levla ungefär 1 h till och sedan ska jag börja dra till min kompis. Ha det bra, och så hoppas vi på ett tidsinställt senare!
 
Xx
 

♥:. Summerbeauty Level 15 .:♥

/ Summerbeauty
Igår levlade min fina tinker, Bea till level 15! Kändes väldigt bra, och nu har jag börjat levla upp Middie - som stått i boxen utan att göra något, vääldigt länge. Började hennes levlande igår och nu är hon redan i level 9!
 
Här kommer den efterlängtade bilden, hahha.
 
 
Klippte in 'level 15' senare eftersom jag inte hade matat Bea just då, haha. Såg så sjukt fult ut och folk som tittar in här kan ju tro att jag inte är redo att ha en egen häst. (X
 
Nu ska jag börja förbereda ett par outfits så ser vi sen om det blir ett till inlägg. Kram på er!
 
Xx
 

Server 2

/ Smått & Gott
Hoppas att ni inte blev oroliga och trodde att jag bytt server, för det har jag inte gjort. Nej, imorse - efter att ha läst en del "server 2" bloggar som jag läste förr, så bestämde jag mig för att kolla in server 2 lite.
Jag skapade ett nytt konto eftersom jag visste att jag kommer flyttas till server 2, alla nya konton flyttas ju dit just nu eftersom första servern är troligtvis full.
Än sålänge har jag inte träffat några jag känner från förr, sjukt många nya har kommit och många många fler är i level 15. När jag ännu var där så var det endast 2 styckn i level 15, Calista Queenhaven & Isabella Waterstar.
 
När jag loggade in och började om - uppdragen i Moorland och fightningen med Loretta... Man saknar den tiden. När man hade allt framför sig, alla uppdrag och fina vänner som jag träffat nu. Det ända jag gjorde på den tiden var att hoppas att min fina bästis loggade in. Då hade jag ingen dator som kunde ha SSO, vilket ledde till att jag bara loggade in 5 gånger i halvåret.
Den enda som kunde ha sso på sin dator var min mormor och morfar (det var även hos dem jag blev med från början i sso). Men min mormor och morfar bor 6 timmar bort, så det var hemskt. Ända sedan från första dagen jag loggade in, blev det mitt absoluta favorit spel - och det är det ännu. När jag väl loggade in hos dem spenderade jag 12 timmar genom att BARA rida runt i Moorland och Fortpinta, lyssna på den fina musiken och njöt av den vackra naturen. Så hade jag det i 2 år.
 
Första veckan jag blev med tänkte jag ju direkt att jag ville bli Star Rider. Det var min högsta dröm. Jag red alltid ut till gränsen man kunde gå & tittade och drömde om Star rider området. Jag funderade på vad som fanns på andra sidan och vilket fantastiskt äventyr som väntade. Jag såg hur alla SR red ut och när de hoppade. Hoppningen älskade jag! Det såg så himla vackert ut och drömde t.om en natt att jag kunde hoppa i sso!
Men min fina bästis just då (som var star rider) lät mig logga in på hennes konto och uppleva SR världen. Gash, vilken fantastisk dag det var! Jag hoppade över allt, på saker man inte ens kunde hoppa över, över stenar och staket och försökte hoppa på taken osv. Det var en dröm dag för mig.
Jag försökte ju också hoppa i SGB men blev besviken när man inte kunde hoppa där. Just då var det den bästa dagen i mitt liv, och gissa hur känslan var när jag loggade ut från hennes och loggade in på mitt eget?
 
 
Jag antar att ni nu förstår hur himla mycket jag älskar och älskade Star stable? Och vilken otrolig livsnjutare och drömmare jag var då. Nu när man tänker tillbaka så uppförde jag ju mig som ngn Disney Prinsessa som drömde om livet utanför slottsmurarna, HAHA.
 
Nejj, nu ska jag sluta tänka tillbaka och logga in på Madde. Ha det bra!
 
Xx

My evening 8)

/ Midnightdream
Ikväll har jag levlat klart och redigerat bilder. Men jag har även umgåtts mycket med Wirre och Rännan loggade in ett tag också!
Wirre hjälpte mig att hitta dagens skattjakt vilket var en prickig rosett (för mig alltså). Sedan började vi snacka lite om mitt land och finska osv, haha. Jag frågade henne vad hon kunde i finska och det ända hon kunde var svärord, haha
 
Sedan dansade jag ju på diskot lite forever alone, och slutade kvällen med att ta en natt ritt med finaste Middie. Jag är nämligen klar nu med levlandet av Bea, och den efterlängtade level 15 bilden kommer imorgon! Här kommer två bilder jag redigerat om ikväll:
 
 
 
Vad tycker ni? Hoppas ni haft en riktigt mysig kväll och så önskar jag Rännan en riktigt härlig och fin resa imorgon! Just nu, behind the screen, sitter jag i mina nya Dr Denim byxor, hahha. Kan inte ta ögonen från dem - älskar dem!
Nejj nu ska jag kolla om Manda hade tänkt logga in ^^ Kram på er!
 
Xx

Bra avslutning på kvällen <3

/ Mina vänner ♥
Igår kväll när jag bara skulle logga in snabbt, ganska sent - träffade jag på finaste Manda. Det gjorde så att jag stannade längre än tänkt, men ångrar verkligen inte det, bara fina och underbara ord om henne. <3
Började med att spana in hennes häst (Araben som är på 1a plats på min lista *-*) och så började vi prata om outfits och så vidare, så vi stack till hennes hemstall i Jorvikstallet och så visade hon upp sin vackra outfit.
 
Sedan drog vi till Jarlaheim och gjorde G.E.D blåa. Mycket roligare att göra dem med någon Och efter det galopperade vi (min häst, level 14 - hennes level 1) tillbaks till Jorvikstallet och så hade hon en uppvisning av alla hennes 10 hästar hon hade i stallet för tillfället. Verkligen sjukt fina!
 
 
 
Hade en otroligt kul avslutning på kvällen igår Du är amazing, Manda ~ det ska du veta
Om hon loggar in ikväll, bestämde vi att det är min tur att visa upp mina hästar. Ska ju bli kul det också, är dock väldigt dålig på att visa upp hästar HAHA. Ett exempel är ju när jag skulle rida runt för några i klubben och visa min tinker så att de kanske kunde bestämma sig. Well, jag skulle visa upp mina moves genom att hoppa över skördetröskan och det slutade med att jag skickades hem. Ganska pinsamt..
Sedan märkte man hur de skrev i klubbchatten: "Vart försvann hon?" "Jag ser henne inte längre.." "Madde, vart är du?"

Nåja, kommer väll ett till inlägg idag, eftersom Bea levlar till 15 idag! Kram på er
 
Xx

Blogg läsning :3

/ Fritid
Ikväll tog jag det bara chill och läste en massa bloggar, hörde på musik, åt godis och red omkring i Jorvik. Levlandet blev klart efter bara 1 timme ~ men orsaken fick ni ju veta tidigare.
 
Har också funderat på om jag skulle skaffa en funktion till bloggen som gör att det spelas låtar under tiden man läser - fast frivilligt att klicka på 'play'. Ni vet säkert vad det är? (:
Tidigare idag blev jag populär med 'Åskviggens Cirkel' när jag bara gjorde några sprickor. Hade ingen aning om det, så en vääldigt kul överraskning!
 
 
Nu är det bara sista rundan kvar och jag är beundrad! *-*
 
Sedan red jag ju på i Jorvik också och började tänka på hästarna jag ska köpa/samla till. Har bara 2 hästar som jag är 100 % säker på att jag ska köpa, och de båda kommer här.
 
 
Detta är min ABSOLUTA favorit för tillfället. Tycker den är så himmelens vacker och charmig. Älskar färgen och kombinationen med svart man & svans. Jag är helt dökär kort sagt. Denna blir absolut den första jag ska köpa när jag har lite cash på kontot, haha. 8)
 
 
Man kan aldrig ha för många andalusier, eller hur? Denna är fantastique på alla sätt och färgeeen så much love in one picture. Finns ju en tinker som har precis samma utseende, liksom färgen. Men har redan levlat en tinker då - och orkar inte börja om (är kind of lat) så jag tänkte att jag kunde köpa denna istället? Dessutom har jag funderat på den länge, ända sedan den kom faktiskt.
 
Så det är dehär hästarna jag ska satsa på, när jag väl slår till. Vi ses imorgon! Kram
 
Xx
 

Nytt rekord och ny vänskap. ♡

/ Mina vänner ♥
Först och främst vill jag tacka er så otroligt mycket för fina kommentarer och meddelanden i spelet om bilden jag jobbat med så länge. Jag blir så otroligt glad när ni skriver så och förstår att man inte slösade timmar i önödan
Så tack, tack och tack !
 
Sedan kommer jag till det som inlägget handlade om. Jag slog nämligen just (när jag levlade) rekord i 'Lilla Hoppbanan' och kom på Top List! För många är det ju normalt och så, men inte för mig, haha. o.o
 
 
Och min söta Bea håller på att levla till level 15. Så himla lite kvar, så man kan förstå att det börjar gå bättre med rekorden x) Hoppas verkligen att hon levlar idag, men jag får skylla mig själv om hon inte gör det - eftersom jag inte blev klar med levlingen igår och de flesta banorna gjorde jag så sent (02.30 jag vet!). Vet inte om ngn varit med om det, men om man levlar så pass sent så får man inte banorna nästa dag, eftersom det räknar det som nästa dag, att man levlat nästa dag (och nej, skulle inte komma in på ett jobb där man ska förklara saker, är väldigt dålig på det :§)
 
Well, det hände igår - så Skördebygdens och GÅD's banor fick jag inte idag. Wiho, liksom..
Okeyy, nästa sak, fick 2 nya härliga vänner igår och på ett väldigt udda sätt HAHA
 
 
HAHA well, båda tjejerna är verkligen hur snälla och schyssta som helst. Så, en kul händelse var det ju på kvällen ^^ Nåja, nu ska jag fortsätta levla och jobba på ett inlägg som kommer senare.
Kram på er!
 
Xx

Lightning Wolves order ♞

/ Bilder
Detta inlägg handlar om klubben jag är med i Lightning Wolves Order, LWO. Jag älskar verkligen klubben och känner att jag inte vill byta igen. Har träffat nästan alla mina fantastiska vänner där, och tycker om varenda medlem samt ledare
Har också alltid varit fascinerad av vargar - tycker att de är så sjukt söta och majestätiska. Bl.a därför joinade jag klubben, och det är en sak jag varken glömmer eller ångrar. Trivs så himla bra och vet att jag inte skulle ha något att göra utan denna fantastiska klubb, ni betyder såå mycket
 
Och ett stort tack till Rännan som grundade klubben, du är verkligen en otroligt fantastisk ledare. Hennes blogg hittar ni häär --> Renee Bluebridge <-- kolla in den, verkligen en fantastisk bloggare.
Sedan har vi ju också underbara Mel som också är en klubbledare med Rännan. De båda två jobbar jätte mycket för att klubben ska bli så bra som den är, och det är inte världens lättaste uppgift. Mel jobbade bl.a med ett kadrilj program åt klubben i 3 timmar! Snacka om att offra sig Hennes finaa blogg --> Melissa Silverforce <--
 
Finns ofc så himla många fler underbara i klubben, men skulle bli ett för långt inlägg annars, hoppas att ni förstår Det var iaf de 2 klubbledarna. Vill du också joina klubben? Då tycker jag verkligen att du ska kolla in våran hemsida, och ställa dig i kö: Lightning Wolves Order

Igår och idag har jag jobbat väldigt länge med en bild som beskriver mig som person i LWO. Eller i alla fall, min samhörighet till LWO. Blev själv mycket nöjd. Vad tycker ni?
 
 
Alla vargar i klubben får efter 2 månaders medlemskap i flocken/klubben - ett eget Vargsjälsnamn. Mitt är 'Eldvän'. Tycker det låter väldigt vackert och mystiskt, haha. Gillar namnet väldigt mycket.
 
Hoppas att ni gillade detta inlägget, och var inte rädd - Ställ Dig I Kö. Jag lovar, du kommer inte ångra det.
 
"Once A Wolf ~ Always A Wolf"
 
Xx
 

Äntligeen

/ Smått & Gott
Nu är fisket över för min del, och är väldigt stolt, glad och lättad över det. Har dock ännu inte känt av dendär 'jag är klar med levlingen' lättnaden. Hoppas jag får känna av den ngn gång också, Bea levlar antagligen till 15 imorgon! Mycket som händer nu, haha.
 
 
Skönt, verkligen. Men egentligen har jag aldrig haft så himla mycket emot fisket som jag vet att många andra har och har haft. Jag har egentligen aldrig lidit av det, men ändå skönt att det är över. Det är likadant med sprickorna. Det kanske beror på att jag ställde in mig på att det skulle vara helt otroligt jobbigt och tråkigt - eftersom många sade så. Jag vet inte, haha.
 
Nåja, nu ska jag fortsätta jobba på bilden jag berättade om igår. Ha det bra! Kram
 
Xx
 

Imrg blir en historisk dag

/ Fritid
Imorgon tar en grej jag jobbat med i ett halvt år, slut. Nämligen fiske. Är redan klar med fisket i Moorland och Västkobbens, så det var alltså bara Söda avdelningen kvar, och det fixar jag imorgon!
 
 
Kan knappt fatta det, det är slut efter imorgon. Om jag inte vill, behöver jag ALDRIG fiska mer. Gash, vad skönt.Nu är det bara sprickorna kvar och jag är en äkta level 15 (;
 
 
Just nu håller jag på att skapa och redigera mig i bild som kommer symbolisera att jag tillhör LWO. Den bilden kommer upp imorgon. Kram på er!
 
Xx

En skön ridtur med Summerbeauty

/ Fritid
Precis som jag lovade så kommer mitt efterlängtade *host* inlägg här.
Jag fortsatte att levla finaste Summerbeauty idag, och hon levlade. Blev väldigt glad för det men levlingen är inte helt klar ännu ~ så förhoppningsvis levlar hon ännu en level till idag.
 
Hon var väldigt mjuk och i bra form, så vi tog oss smidigt fram. Hon börjar även bli bättre på att hoppa, hon var inte helt klart tränad i hoppningen när jag köpte henne. Men det börjar bara gå bättre och bättre, och är väldigt tacksam för det. Idag testade jag även en helt ny stil på henne, nämligen western.
Hon passade utmärkt i det, så jag antar att det är henne jag kommer rida på västern lektionerna som hålls av Jennifer Starrock i LWO. Har även fotat några bilder idag från ridturen, vad tycker ni?
 
 
 
 
 
Detta var alltså min västern outfit. Allting matchade ju inte, men jag håller på att lära mig. ^^
 

 
Nu har jag även kommit på smeknamn till alla mina 8 hästar;
 
Brightmagic ~ Aka Brighty
Wildpearl ~ Aka Pärlan
 
Supernova ~ Aka Nova
Goldflame ~ Aka Goldie
 
Midnightdream ~ Aka Middie
Minilove ~ Aka Melon
 
Hotpepper ~ Aka Peppar
Summerbeauty ~ Aka Bea
 
Där var dem! Vi får se om jag bloggar ännu mer idag, har ju redan skrivit 3 inlägg.. Hehe.. Har nämligen en massa ideér till inlägg nu, när jag haft paus så länge. Kram på er!
 
Xx
 

Blev jag just hotad, eller? HAHHA

/ Smått & Gott
Kör på en bild säger mer än 100 ord metoden just nu då.
 
 
Väldigt udda, om man säger så.. Okej, jag kanske inte blev hotad direkt men seriöst - man blev ju nästan rädd XD Och sedan pratar hon om ngn Nova, jag har seriöst ingen aning om varför hon tog upp detdär..
 
Kommer ett inlägg väldigt snart, ha det toppen tills dess !
 
Xx
 

Mina fina hästar just nu. ♥

/ Hästarna
Eftersom det gått ett bra tag sedan jag bloggade här, så har jag ju somsagt hunnit skaffa 2 nya hästar.
Hotpepper och Summerbeauty.
 
Denna bild tog jag idag, när jag vaknade. Därför ser mitt hår ut som det gör.. Well, här har ni alla mina hästar för tillfället. Som ni förhoppningsvis förstod så är ju hästen längst ut till vänster och hästen tredje till höger mina två nyaste.
Just nu håller jag på att levla min tinker, Summerbeauty. Hon är för tillfället i level 11 och tränas dagligen.
 
En grej jag inte riktigt tänkt på så mycket förrän nu, är smeknamn till mina hästar. Har ni några förslag, för det skulle vara så mycket lättare då (:
Kram på er!
 
Xx

.... Madde Is Back!!

/ Onsdags Uppdatering
Okej jag tror knappt mina ögon och vet inte om ni gör det heller. Men jag skriver ett inlägg just nu, wow!
Förlåt så himla otroligt mycket till er som gillade denna blogg (vet inte om det finns ngn sådan) men tror att jag ska börja blogga igen. Har alltid älskat blogg.se och Starstable vilket antagligen leder till att jag börjar med denna dammiga sso blogg igen.
 
Nu är det sommarlov. Och väldigt kallt, åtminstone här. Det förstör ju oftast lusten att dra ut så istället sitter man väll inne på sso? Många föredrar ju stranden, glass och solsken ~ för mig räcker det bara med strand, glass och solsken på sso, haha.
Fick lusten tillbaka nu eftersom jag haft tid att tänka och insett att jag verkligen saknar bloggandet och alltihop. Nu har jag ju köpt 2 nya hästar vilket leder till att jag måste öka på kategorierna och ändra headern :/ Profilbilden ska jag också jobba på och kanske lite större ändringar i bloggen, we'll see.
 
Jag hoppas verkligen av mitt hela mitt stenhjärta att ni fortsätter läsa min blogg och att ni tittar in då och då. Vill ju inte känna sådan "blogg press" som jag hade senast - men tror att det ska fungera bra denna gång.
Nu är det ju dessutom Onsdagsuppdatering imorgon, vilket leder till att min bild dyker upp ^^
 
 
Hoppas ni har ett otroligt bra sommarlov, så ska vi se vad det blir av allt detta. Men några inlägg till blir det åtminstone, det lovar jag. Kram